Kronerulling til båreteppe på helsesenteret

Berlevåg helsesenter har lenge savnet et båreteppe, til bruk i forbindelse med sorgarbeidet der. Vi i Berlevågnytt ønsker å være med på å bidra til dette, og setter nå i gang en kronerulling.

I en sorgsituasjon kan det være godt for både ansatte og pårørende, å ha konkrete gjenstander og faste ritualer å ty til. På helsesenteret har det derfor lenge vært et savn av et slikt båreteppe, for å skape en verdig ramme for de pårørende, som kommer for å ta avskjed. Vi har fått en del tilbakemeldinger på at dagens ordning, ofte blir litt kald og steril.

Vi i Berlevågnytt får opplyst at man fra helsesenterets side har vært i kontakt med den lokale syforeningen, som er villige til å ta på seg den omfattende jobben det er å lage et slikt teppe, med tilhørende løper. I tillegg ønsker man å kjøpe inn en enkel, solid og brannsikker lysestake som skal følge med.

Prisen på dette er til sammen rundt 15 tusen kroner, noe som er en betydelig investering for helsesenteret i dag. Derfor ønsker vi i Berlevågnytt å hjelpe til, slik at man kan få en mer verdig ramme for de pårørende og ansatte.

Berlevågnytt gir herved kr. 1000,- til dette tiltaket, og oppfordrer alle som har mulighet, til å støtte opp med noen kroner. Hvis du ønsker å oppfordre andre, kan du gjøre det i kommentarfeltet under artikkelen. (Vi gjør oppmerksom på at useriøse innlegg vil bli fjernet).

Hvis du ønsker å være med og støtte, kan du overføre ditt bidrag til helsesenterets kontonummer: 4950.05.00513

NB! Husk å merke ditt bidrag med ”Båreteppe Berlevåg helsesenter”

2 comments for “Kronerulling til båreteppe på helsesenteret

  1. Berlevågnytt oppfordrer/utfordrer følgende andre til å gi en sum:
    * Lokalmagasinet Berlevågingen
    * Galleri-V, Jørn Johansen

    • Vi minner om kronerullinga som pågår for båreteppe.

      Vær med å støtt en flott sak som bidrar til å få en verdig og flott avslutning for de etterlatte.

      PS! Vi er halvveis så TAKK til de som har bidratt så langt.

Comments are closed.