Status kino

Vi sliter enda litt

Vi sliter enda litt

Hei, vil oppdatere våre brukere litt om hva som skjer på kinoen, som noen sikkert har fått med seg ble våres kinomaskin skadet under det siste lyn og torden været som herjet her i Berlevåg.

Da vi skulle gjøre klart for kino oppdaget vi at maskinen ikke startet slik den skulle gjøre, sikringer var gått og selv når disse ble slått på fungerte ikke maskinen slik den skulle.

Vi utfører ikke reparasjoner på en såpass komplisert maskin dette er det et selskap som heter Unique som driver med, de drifter maskinen for oss slik at vi kan sende flotte filmer for vårt publikum.

Så hva er statusen idag 3 uker etter uværet ? Vi hadde en reparatør på fredagen og skiftet ut 3 komponenter som feilmeldinger indikerte ikke fungerte som det skulle, dette i tillegg til at jeg skiftet ut en annen komponent tidligere i uken. Dette er svært avanserte datamaskiner og dermed også ganske følsomme maskiner, dessverre har vi ennå ikke klart å få start på prosjektoren selv om vi byttet ut delene som skulle være defekte. I tillegg ble jeg bedt på fredags kveld av support på Unique til å installere nye drivere på maskinen og ta ut 2 komponenter og sjekke de før man setter dette på plass i håp om at dette skulle få bort feilmeldingene, det fungerte heller ikke.

Siden vi også mistet modem og brannmur til maskinen har dem på Unique ikke fått til å feilsøke maskinen skikkelig men det vil skje iløpet av uken som kommer og forhåpentligvis kommer også reparatøren på nytt før neste helg om vi finner ut hva og hvor mye maskinen er skadet.

Vi ligger 6 filmer bak skjema nå og vi ønsker så mye å få sendt filmer som Børning og Expendables 3 og fly 2 så kjapt som mulig, vi er klar over at det er mange som ønsker å se dette og vi ønsker å se salen fylt opp av Berlevåginger som liker å se film, så vi får bare håpe på at problemene med maskinen blir ordnet kjapt slik at vi kommer igang igjen med det vi liker best, nemlig å kjøre gode filmer for Berlevåg.