Duettpartner til Petter Carlsen

19.09 slapp Petter Carlsen fra Alta sitt mye album «SIRENS» i Norge og Tyskland. I UK slippes albumet 24.nov

I forbindelse med albumslipp og turne skal han holde konsert i Berlevåg 22.1 på Kvitbrakka.

-jeg vet hvor viktig det er at noen tar deg litt under vingene når man er ny som artist. Jeg fikk selv dra hjelp fra Unni Willhelmsen og Engelske Anathema som tok meg med på 60 jobber i 19 forskjellige land.

Derfor ønsker jeg å få med meg en lokal artist på hvert sted til å synge duett i løpet av konserten. Jeg hadde derfor ønsket å finne en duettpartner til jobben på Kvitbrakka, sier Petter.

Her kan man se videoen til «the sound of you and me» hvor han gjør en duett med nederlanske Anneke Van Giersbergen, slik at man ser hva man skal forberede seg til.

De som ønsker å være Petter sin duett partner må sende inn en låt/videosnutt til meg nina@headof.no hvor man kan høre de synge. Petter vil da gå gjennom bidragene og plukke ut sin duett partner i hver by.

Bakgrunnsinfo:

Petter Carlsen ble født i desember, 1979, nord i Norge, Alta. Han ga ut debutalbumet «You Go Bird» i 2009. I 2011 kom albumet «Clocks Don’t Count», som også ble utgitt i Europa, på Britiske Function Records. Etter en hel del live-virksomhet rundt om i Europa generelt, Nederland, Frankrike og Tyskland spesielt, har Carlsen utvidet sitt nedslagsfelt til langt utenfor landets grenser.

IMG_0017-0.TIF