Innbrudd i vakthytta

BJFF har hatt innbrudd i vakthytten i Kongsfjorddalen.

Det har vært innbrudd i uthuset ved vakthytten til fiskeforeningen ved fossen i Kongsfjorddalen. De – eller dem har brutt seg inn og fått med seg viktig utstyr for forvaltningen av Kongsfjordelva, endel verktøy og annet. Det ble også forsøkt å bryte seg inn i kortbua oppe ved veien.

Innbruddet har skjedd i løpet av de siste 1,5 – 2 ukene, og ble oppdaget for kort tid siden. Saken er naturligvis anmeldt, Politiet har allerede vært på stedet for å gjøre undersøkelser.

Kongsfjorddalen nå i november er stille – og vi har all mulig grunn til å tro at noen har sett de – eller dem under tyveritoktet. Trolig må dem ha hatt bil som har vært stående ved veien. BJFF ber om tips.

– Vi synes det er veldig trist at slikt skjer. Dette er utstyr som foreningens medlemmer har skaffet tilveie gjennom dugnadsarbeid og frivillig innsats. De eller dem som har gjort dette har gjort et stort overgrep mot både fiskeforeningen, medlemmene og ikke minst et av landets beste og viktigste laksevassdrag. Det er å håpe at noen har sett dem eller biler på veien ved vakthytta og gir beskjed til BJFF eller politiet, sier Sigve Frantzen, leder i BJFF.

Har du tips i saken – kontakt BJFF, Sigve Frantzen tel. 41359446 eller Politiet.

IMG_0280.PNG