Ny runde hotell?

Det har den senere tid vært rolig på oppussingsprosjektet til Jørgensen, noe bildet tydelig viser utvendig i det minste, men skal vi tro ryktene er det aktivitet nært forestående.

Berlevågnytt har tidligere forsøkt å få kontakt med Hugo Jørgensen, uten hell, så vi sendte en forespørsel til rådmann Per Øyvind Sundell for å høre om kommunen viste noe mere om fremdriften på hotellet.

– Ja jeg har nylig vært i kontakt med Hugo Jørgensen, sier Per Øyvind pr. mail.
– Nå er jeg klar over at hotellet er lovt ferdig i lang tid, men er stadig utsatt. I siste samtale med Jørgensen varslet han fullt trykk på prosjektet om kort tid med dobble skift. Han sier det skal stå klart innen 4 uker, forteller Per Øyvind.

Så da er det bare å holde motet oppe en liten stund til, så kanskje dem kommer hotell i drift i Berlevåg igjen, etter flere år uten.

Hva som skjer med gamle Fjørtoftbruket, eid av samme Jørgensen vet ingen…

(null)

2 comments for “Ny runde hotell?

  1. Magasinet Vi Menn hadde i den tid jeg leste bladet, i hvert nr en spalte som het:; Utrolig men sant-Der ville denne historien om Hotellet passet inn. Det er utrolig hva man skal få folk til å tro !!

  2. åja, go morgen, som pensum på skolen til ongan, sånn skal tingan ikke gjøres,hadde det vært dokketeater så hadde jørgensen hatt pinoccionæse på 3 meter , latterlig og flaut hele greia. Og fjærtoftbruket skjer like mye som vi skulle feriert på månen.

Comments are closed.