Kinolista for mai måned

Ja da er det på tide å få ut lista for mai måned, vi har noen godbiter på lager her, mest for ungdom/voksne men også et par som passer for den yngere garde.
17 mai kommer litt i veien for oss men vi får presset inn 5-6 filmer uansett.

For barna har vi Asterix – byplanleggeren hvor vi møter de gærne gallerne og deres evige plage i Roma, Asterix er tillatt for alle, filmen Tomorrowland har jeg dessverre ikke fått sensuren på ennå men jeg tviler sterkt den har veldig høy sensur, dette vil jeg komme tilbake til når den kommer.

For ungdommen fra 12 år og oppover kommer det flere gode filmer, når jeg sier 12 år er det fordi filmer med 15 års aldersgrense har 12 år med foresatte.
Run all Night er en actionfilm med blant annet Liam Neeson og det er en skuespiller kjent fra filmer som Taken 1-3 (eller er det 4 nå?) og mange andre gode actionfilmer, det er en skuespiller som bruker å levere gode prestasjoner.
Vi får en premiere på Onsdag 13 mai med filmen Mad Max -Fury Road som er en nyinnspilling eller fortsettelse eller reboot av trilogien Mad Max som hadde Mel Gibson med i, han er ikke med i den nye filmen. Men skaperen er den samme som de orginale Mad Max filmene, uansett blir det spennende å se hva dem får til med denne.

Vi avslutter måneden med enda en reinspilling eller reboot om man vil, det er skrekkfilmen Poltergeist, Steven Spielberg står for storyen men har en ganske fersk regissør men hvem vet, er selv stor fan av den orginale poltergeist serien.

Vi håper programmet inspirerer til å komme innom kinoen iløpet av mai måned også.

Hilsen oss på kinoen.

Søndag 10 mai kl. 18.00
Asterix – Byplanleggeren
Animert
Aldersgrense: alle
Spilletid: 1t. 25 min.
Søndag 10 mai kl. 20.00
Run all night
Action/krim
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 54 min.
Torsdag 14mai kl. 20.00
Mad Max – Fury road
Action/eventyr
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2 timer
Mandag 25 mai kl. 18.00
Tomorrowland – A World beyond
Eventyr/Fantasy
Aldersgrense: 11 år.
Spilletid: 2t. 9 minutter.
Mandag 25 mai kl. 20.00
Mad Max – Fury road
Action/eventyr
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2 timer
Søndag 31 mai kl. 20.00
Poltergeist
Skrekkfilm
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte).
Spilletid: 1t. 33 minutter.