Fjerner bilvrak straks

Flere har kanskje lurt på hva som har skjedd ved myggmoloen der de to bilvrakene ligger henslengt, og bor man ikke på plassen og har fått det med seg, så har det altså vært en redningsøvelse der borte, i midten av forrige uke.

Ferdig klippet og pakket

Nå har flere lurt også på når vrakene skulle fjernes og det ryddes opp i området, og Berlevaagnytt har fått opplyst at de to vrakene på myggmoloen skal fjernes i løpet av dagen (tirsdag), så da blir de i det minste ikke liggende i glaningen på turister som kjører inn til Berlevåg lengre..

2 comments for “Fjerner bilvrak straks

  1. 30. mai 2018 at 13:27

    Jeg kan gjerne ha tro på at bilvrakene på bildet blir fjernet straks.
    Men jeg er ikke like optimistisk når det gjelder den hvite bilen som i en nattlig aksjon ble omplassert og nå står på kommunal grunn som en ‘hyggelig velkomst’ til alle som skal besøke Havnemuseet, turistinfoen og Berlevåg Pensjonat & Camping. Det er nemlig samme bil – og trolig samme eier – som hadde sitt bilvrak ‘feilparkert’ i flere år(!) på annen manns eiendom på Svendsens bilverksted. Hvilken tolkning av ordet ‘straks’ kommer vi å se da?

  2. 30. mai 2018 at 14:06

    Det er sagt «i løpet av uken» fra eier…

Comments are closed.