Kinoliste for Juni måned

Da er junimåned over oss og det er på tide å få ut lista, vi starter måneden med en drama/komedie om det å være mor i 2018 hvor vi treffer Marlo som trebarnsmor (spilt av Charlize Theron) som sliter med utmattende dager med lite søvn etter fødselen av yngstemannen. Hun får hjelp av broren sin som hyrer inn Tully (spilt av Mackenzie Davis) og det dannes et unikt bånd mellom Tully og Marlo. Filmen er regissert av Jason Reitman som tidligere har laget filmer som Juno, Casual (sesong 1 og 2), Up in the Air og flere.

Videre kommer det en oppfølger til Jurassic World med Chris Pratt og Bryce Dallas Howard. Det er gått 3 år siden parken har stengt og dinosaurene har tatt over øya, men en vulkan truer med å utrydde dinosaurene igjen, og man må prøve å redde de igjen men har organisasjonen som er satt til oppgaven hederlige hensikter ?
Filmen er regissert av Juan Antonio Bayona som tidligere har laget filmer som The Orphanage og The Impossible.

Vi har selvsagt ikke glemt barna og har 2 filmer denne måneden for barn, vi begynner med filmen Brannmann Sam, en orkan treffer byen og alle mulige nødsituasjoner bryter løs og Brannmann Sam og gjengen får mye å gjøre.
Videre for barn får vi den animerte filmen Ulvehunden som er en film basert på Jack Londons bøker, filmen har ikke fått satt aldersgrensen ennå mens jeg skriver dette. Filmen er en animert familiefilm satt til 1890 under gullrushet i Klondike hvor vi møter Hvittann en ulvehund som opplever det beste og verste hos mennesket.

Vi avslutter måneden med en skrekkfilm som blir beskrevet som den skumleste filmen siden The Exorcist, den har fått gode tilbakemeldinger på Sundance filmfestival hvor den ble sammenlignet med The Exorcist av anmeldere.
Ellen Graham går bort og datterens familie begynner å grave i morens familiehemmeligheter og jo mer hun oppdager jo mer synes det å være en grufull skjebne som hun og familien ikke kan flykte fra. Virkelighet og fantasi smelter sammen til en fryktinngytende historie hvor familien og alt de kjenner rives fra hverandre.

Alt i alt virker det som om vi har en fin meny denne måneden, håper dere er fornøyde og som alltid, kom gjerne med forslag om det er filmer som ønskes inn, men husk at vi jobber allerede med juli måned så vær i god tid.

Søndag 3 juni kl. 20.00
Tully
Drama/Komedie
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 35 minutter
Søndag 10 juni kl. 20.00
Jurassic World – Fallen Kingdom
Action/Eventyr/Sci-fiction
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 8 min.
Søndag 17 juni kl. 18.00
Brannmann Sam – Helter i Stormen
Familiefilm
Aldersgrense: tillatt for alle
Spilletid: ikke satt ennå.
Søndag 24 juni kl. 18.00
Ulvehunden
Animert/Familiefilm/Barnefilm/Eventyr
Aldersgrense: Ikke satt ennå
Spilletid: Ikke satt ennå.
Søndag 24 juni kl. 20.00
Hereditary
Grøsser
Aldersgrense: Ikke satt ennå.
Spilletid: 2t. 6 min.