Kinoliste for oktober måned

Da var det dags for ny kinoliste, vi hadde en fin kinomåned i september med veldig bra besøk på mange av filmene våre og det er vi kjempeglade for, det betyr også at vi traff på mange av filmene våre tror vi så takk til alle brukerne våre for en flott september måned.

Komplett liste for de som ikke orker å lese skribleriene mine så finner du den etter all teksten min 🙂

Vi har i oktober 9 filmer som inkluderer 2 barnefilmer, 2 dokumentarer, 1 skrekkfilm, og mye action/drama filmer.
Vi starter måneden med en actionfilm som heter Peppermint, denne handler om en mor som blir fratatt sine nærmeste og begir seg ut på et tokt for å hevne seg mot de som tok alt fra henne. Filmen ser ut til å være svært actiondrevet og har Jennifer Garner i hovedrollen. Regissøren Pierre Morel har laget mange actionfilmer før som The Transporter, Danny the Dog, Taxi 4 og Rogue Assassin så det er en dreven action regissør.

videre på søndag 7 oktober kommer vi med en barnefilm som heter Smallfoot hvor vi treffer på Migo som er en Yeti, som en dag oppdager noe han aldri trodde eksisterte da et fly med et menneske styrer i fjellet. Nå må han overbevise de andre Yetiene om dette.
Filmen er en koselig familiefilm og passer til alle, den har også klart humoristiske trekk som nok kan være morsomme for barn og voksne.
På kvelden kommer actionfilmen Venom med Tom Hardy som Marvel-antihelten Venom som er Spider-man’s onde tvilling, Venom er en symbiote som tar over en vertskropp og gir den superkrefter, symbioten har sin egen vilje også.
Regissøren Ruben Fleischer har laget flere gode filmer som Gangster Squad og Zombieland.

Videre på onsdag 10 oktober setter vi inn en ønskefilm igjen, da vi sist søndag hadde filmen på plakaten krasjet den med konsert på kvitbrakka så vi fikk flere ønsker om vi ikke kunne kjøre den en gang til og det kan vi, så derfor kommer filmen Johnny English Strikes again på nytt.

Søndag 14 oktober starter vi dagen med barnefilmen Kristoffer Robin og Ole Brumm, dette er en live-action film med Ewan McGregor som en voksen Kristoffer Robin som ikke har noen retning på livet sitt, nå er det opp til barndommens venner å våge seg inn i vår verden for å hjelpe Kristoffer Robin med å finne tilbake til den kjærlige og lekne gutten han en gang var.
På kvelden kjører vi skrekkfilmen Hellfest, en maskert massemorder gjør en fornøyelsespark med horrortema til sin egen lekeplass og terroriserer en gruppe venner, mens resten av gjestene tror alt bare er en del av showet.
Regissøren Gregory Plotkin har laget filmer som  3 av paranormal activity filmene, Happy Death Day.

Mot slutten av måneden får vi 2 dokumentarer, den første kommer på søndag 21 oktober og heter Rekonstruksjon Utøya og er en dokumentar om hvordan 4 overlevende snudde terror til håp. Seks år etter terrorangrepet kommer fire overlevende fra Utøya sammen i et filmstudio i Nord-Norge. de er sammen med 12 ungdommer som ønsker å forstå og hjelpe. Sammen rekonstruerer de overlevende sine minner om hva som skjedde på Utøya. Dokumentaren viser hvordan å gjenoppleve 22 juli ble en vei videre for dem – og for oss som sitter i salen.

Sist i måneden søndag 28 oktober kommer det 2 filmer, den første er en dokumentar som heter Alt hva fedrene har kjempet og handler om den ukjente historien om nordmenn som sloss side om side med russere under 2 verdenskrig og som tapte freden.
Dette er en sterk dokumentar om en sønns jakt på sannheten om faren, hvordan svik fulgte kampen for Norges frihet. Filmen avdekker sår fra krig og kald krig som er åpne den dag i dag. Den ubehagelige sannheten om hvordan vi sviktet dem som ofret alt for oss.
I forbindelse med visningen vil det være et temaopplegg med samtale rundt filmen.

På kvelden (om ikke temaopplegget vil forskyve filmen) så vil vi kjøre filmen som heter Mordene i Kongo, her følger vi historien om de 2 nordmennene French og Moland som etter å ha krysset grensen til øst-kongo blir anklaget for drapet på deres innleide sjåfør og etter flere netter på flukt blir pågrepet og dømmes til døden.

Som dere kan lese (lang post) så er det mange filmer denne måneden, vi håper dette faller i smak for de fleste og selvsagt håper vi på et godt besøk.

Onsdag 3 oktober kl. 20.00
Peppermint
Action/Drama/Thriller
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 42 min
Søndag 7 oktober kl. 18.00
Smallfoot
Animert/Eventyr/Familiefilm/Komedie
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 36 minutter.
Søndag 7 oktober kl. 20.00
Venom
Action/Sci-Fi/Skrekkfilm
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 52 min.
Onsdag 10 oktober kl. 19.00
Johnny English Strikes Again
Komedie/Action
Aldersgrense: 6 år
Spilletid: 1t. 28 min.
Søndag 14 oktober kl. 18.00
Kristoffer Robin og Ole Brumm
Eventyr/Drama/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 43 min.
Søndag 14 oktober kl. 20.00
Hellfest
Skrekkfilm
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå (men tipper 15 år)
Spilletid: 1t. 29 min.
Søndag 21 oktober kl. 20.00
Rekonstruksjon Utøya
Dokumentar
Aldersgrense: ikke oppgitt ennå
Spilletid: 1t. 35 min.
Fredag 26 oktober kl. 19.00 (Tidspunkt kan forandre seg)
Alt hva fedrene har kjempet
Dokumentar
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå
Spilletid: 1t. 30 min.
Søndag 28 oktober kl. 20.00
Mordene i Kongo
Drama
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå.
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.