Kinoliste for desember måned

Årets siste kinoliste, vi har 6 filmer og vi håper de treffer godt.

Vi starter med barne- familiefilmen Gubben og katten så treffer vi på Pettersen og katta Findus igjen, denne gangen får vi vite om hvor morsomt det er å bo aleine etter at de finner ut Findus liker å hoppe i sengen og den må flyttes ut om han ikke klarer å slutte.
Etter den kommer filmen Widows, som vi egentlig skulle kjøre forrige måned men da kom ikke nøkkelen til filmen, uansett nå der det en mulighet å få sett den og her følger vi en gjeng med kvinner som har mistet mennene sine, men ikke gjelden som disse hadde opparbeidet seg til tvilsomme bankmenn.
I filmen Spider-man: Into the spider-verse skjer det en hendelse som gjør at det samles spider-man’s fra forskjellige universer i samme byen, det er ikke en god situasjon her dukker det opp spider-mans i mange forskjellige mønstre og kjønn.
Banebrytende animasjonsteknikker og actionfylt og humoristisk manus gjør at dette kan bli en svært god film.
På kvelden kommer filmen Mortal Engines som er en sci-fiction film hvor byene er på hjul og kjemper om de knappe ressursene på jorden. Filmen er produsert av Peter Jackson mens regissøren Christian Rivers har vært med på både Ringenes Herre, King Kong og Alle mine kjære som også er produsert av Peter Jackson.

I romjula har vi både en barnefilm og en ungdomsfilm, vi vil kjøre filmen Troll – Kongens hale hvor vi møter den unge trollprinsen Trym som må forlate trolldalen for å redde sin far. Sammen med den tohodede jutul og trolljenta Freia legger de ut på en farlig og eventyrlig reise i en magisk trollverden for å hente kongens hale.
Vi avslutter året med filmen Aquaman, dette er en superheltfilm med Jason Momoa i hovedrollen.

Med det ønsker vi en riktig god jul og et godt nyttår til alle berlevåginger, og håper kinolista faller i smak og at det nye året vil bringe mange gode filmer.
Hilsen oss på kinoen.

Søndag 9 desember kl. 18.00
Gubben og Katten – Findus flytter ut
Familiefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 21 min.
Søndag 9 desember kl. 20.00
Widows
Action/Thriller/Krim/Drama
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 9 min.
Søndag 16 desember kl. 18.00
Spider-man : Into the spider-verse
Animasjon
Aldersgrense: 9 år (6år med foresatte)
Spilletid: 1t. 42 min.
Søndag 16 desember kl. 20.00
Mortal Engines
Sci-Fi
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 8 min.
Søndag 30 desember kl. 18.00
Troll – Kongens hale
Animert/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 25 min.
Søndag 30 desember kl. 20.00
Aquaman
Action/Fantasy/Eventyr
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 33 min.