Kinoliste for januar

Hei, da er det på tide å få ut den første kinolisten for 2019, vi har flere gode filmer denne måneden og starter året med filmen Bumblebee, dette er den koselige gule bilen i transformer-universet. Filmen er satt til 80-tallet og følger forhistorien til Bumblebee. Vi møter her Hailee Steinfeld som Charlie, hun har tidligere gjort gode filmer som True Grit, Enders Game og Pitch Perfect 2 og 3 for å nevne noen.
Videre denne måneden kommer den animerte filmen Dragetreneren 3 som er tredje film om Hikken og dragen Tannløs. Hikken har fått gjort det han ønsket, det å få mennesker og drager til å leve sammen side og side men farer truer landsbyen hans. Sammen med de andre dragetrenerne må han ut og finne den hemmelige verden hvor dragene bor… om den finnes.
Filmen vil komme med norsk tale, da med Alexander Rybak, Kjersti Sandal og mange mange flere som låner stemmene til filmen.
Vi fikk ønsker om filmen Sonja og den har vi funnet plass på 13 januar, dette er filmen om en av tidenes største kunstløpere, Sonja Henie dro etterhvert til USA og Hollywood for å gå til filmen, toppet box office med hennes første film, vi får et innblikk i verden hennes på hennes opptur og nedtur.

Videre denne måneden får vi filmen Glass, dette er tredje film i trilogien til M. Night Shyamalan, de foregående filmene Unbreakable og Split som kom ut i 2000 og 2016 avsluttes altså med filmen Glass. Her returnerer Bruce Willis i rollen som David Dunn og Samuel L. Jackson kjent i rollen som Elijah Price og under pseudonymet Mr. Glass. James McAvoy innehar rollen som Kevin Wendell Crumb og hans mange mange forstyrrende identiteter.
Stor rollebesetning og det lover godt.
På slutten av måneden kommer vi med en thriller, filmen Destroyer er en hevnthriller med Nicole Kidman i hovedrollen som en LAPD-Etterforsker Erin Bell, hun tvinges etter mange år som undercover agent å oppsøke gjenværende medlemmer av en kriminell gjeng hun tidligere har infiltrert og se fortidens demoner i øynene.

Vi håper at denne kinolista ser fristende ut, det kan være det kommer noen til men da vil det komme på lista etterhvert.
Noen filmer har ikke aldersgrense oppgitt, det vil også bli lagt til så snart de er lagt ut.

Søndag 6 januar kl. 19.00
Bumblebee
Action/Eventyr/Sci-fi
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 53 min.
Søndag 13 januar kl. 18.00
Dragetreneren 3
Action/Animert/Eventyr
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 44 min.

Norsk tale.
Søndag 13 januar kl. 20.00
Sonja
Drama
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 53 min.
Søndag 20 januar kl. 20.00
Glass
Drama/Sci-Fi/Spenning/Thriller
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå.
Spilletid: 2t. 8 min.
Søndag 27 januar kl. 20.00
The Mule
Drama/Krim
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 57 min.
flyttet til første helg i februar.