Kinoliste for februar

Litt forsinket men så er vi endelig her med februarmenyen for Berlevåg kino.
Vi har hatt 2 filmer allerede men fortsetter altså med Alita – Battle angel, dette er en action/sci-fiction film laget av skaperene av Avatar og Sin city nemlig James Cameron og Robert Rodriguez, Cameron er kjent for å ha laget filmer som Avatar, Titanic, Aliens, Terminator 2 .. ja listen over gode filmer fra ham er så lang. Rodriguez derimot har også laget mange gode filmer som Sin City 1 og 2, Desperado trilogien, Machete duoen og flere gode actionfilmer som alle absolutt fortjener å bli sett igjen og igjen.
Så dette er absolutt en film som burde sees når 2 så gode regissører går sammen om dette prosjektet, filmen er en live action adapsjon av manga-serien med samme navn, og handler om en Cyborg ved navn Alita våkner opp i en verden uten å huske hvordan hun havnet der eller hvem hun er. En empatisk lege fikser henne og Alita lærer å navigere og leve i byen Iron City. Forvent gode visuelle effekter og masse action fra 2 regissører som er eksperter på nettopp slikt.

Videre har vi fått inn ett ønske om en film og vi har funnet plass for å få denne, dette er en film med handlingen lagt til 1800-tallet og England er i krig med Frankrike. Lady Sarah Churchill styrer landet for Dronning Anne på grunn av dronningens dårlige helse, inn kommer en sjarmerende tjener Abigail som med sin ambisjon ønsker å fylle tomrommet som dronningens følgevenn og intriger som følger med dette.
Filmen The Favorite har fått gode skussmål og ligger som nr. 6 på kinotoppen forrige helg.

Søndag 17 februar har vi 2 gode filmer, en film for barn (og ungdom/voksne selvsagt) som er Lego-filmen 2, filmen vil ha norsk tale og mye morsomme kommentarer som det også var i film nr. 1. Filmens handling er som så at innbyggerne står ovenfor en ny stor trussel fra Lego Duplo-inntrengerne fra verdensrommet, som ødelegger raskere enn det kan gjenoppbygges. Klarer heltene Emmet, Lucy og Batman og redde verden igjen ?
For de voksne har vi filmen Amundsen som er en biografi/drama om polfareren Roald Amundsen, filmen er en dramatisering av virkelige hendelser og lar oss bli kjent med nasjonalikonet gjennom ekstreme ekspedisjoner i utrulig natur, hans kompliserte kjærlighetsliv og det turbulente forholdet til sin egen bror.

Til slutt denne måneden kjører vi en skrekkfilm, dette er filmen The Prodigy hvor vi møter en mor og hennes unge sønn, når sønnens oppførsel begynner å grense mot det forstyrrende, frykter moren at overnaturlige krefter kan være på spill.

Vi håper dette er filmer som faller i smak, vi har flere gode filmer som kommer i mars også.

Søndag 10 februar kl. 20.00
Alita – Battle Angel
Action/Eventyr/Sci-Fi
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 1 min.
Onsdag 13 februar kl. 20.00
The Favorite
Drama
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 59 min.
Søndag 17 februar kl. 18.00
Lego-filmen 2
Animasjon/Familiefilm/Barnefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 46 min.
Søndag 17 februar kl. 20.00
Amundsen
Biografi/Drama
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 5 min.
UTSATT 1 UKE!!!

Søndag 24 februar kl. 20.00
The Prodigy
Skrekk/Grøsser
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 31 min.