Kinoliste for mars måned

Straks mars måned og vi har en flott kinoliste med mange spennende filmer på plakaten. Vi starter måneden med en flott familiefilm om søsknene Torarin og Svalin som ønsket seg en hest, så istedenfor kjøper foreldrene to katriske kameler og finner ut at det er mye å lære om trening for kameler. Dette er en flott familiefilm om en familie her i Finnmark som er kommet nordover for å leve tett på naturen, havet og dyrene.

Vi følger opp samme kveld med skrekkfilmen Prodigy som vi egentlig flyttet fra februar til mars, her følger vi en bekymret mor og hennes unge sønn. Sønnens oppførsel begynner å grense mot det forstyrrende så frykter moren at overnaturlige krefter er i sving her.

Videre kommer det en ny superheltfilm, filmen Captain Marvel handler om Carol Danvers og hennes reise mot å bli en av universets mektigste helter, alt dette mens en galaktisk krig når jorden. Settingen er satt til 90-tallet en ukjent periode fra marveluniverset.
Brie Larson som Carol Danvers, Samuel L. Jackson og Jude Law er også med.

Filmen The Hate u give henter inspirasjonen fra Black Lives Matter som er en organisasjon som forsøker å bekjempe vold og systematisk rasisme av svarte. Dette er en filmatisering av boken med samme navn, Starr blir vitne til at barndomsvennen Khalil blir skutt og drept av en hvit politimann, hans død blir førstesidestoff over hele landet og voldsomme demonstrasjoner bryter ut. Starr blir nødt til å ta et valg.

Vi får enda en grøsser/thriller denne måneden i filmen Us, her møter vi Adelaide og familien som er på tur til strandhuset sitt, turen vekker vonde minner for Adelaide og hun hadde opplevd noe skremmende der som barn, noen har ventet på dem i alle disse årene.

På slutten av måneden får vi en svensk film som er basert på boken med samme navn, filmen Britt-Marie var her. Britt-Marie har akkurat forlatt mannen gjennom 40 år og for første gang blir arbeidssøkende. Problemet er at den eneste jobben hun kan få er som vaskehjelp og fotballtrener i Borg, et sted hardt rammet av finanskrisen. Stedets ungdomsklubb trenger en ny fotballtrener og da får hun sjansen.
Svensk dramafilm.

Søndag 3 mars kl. 18.00
Kamel
Familiefilm
Aldersgrense:Tillatt for alle
Spilletid:1t.15 min.
Søndag 3 mars kl. 20.00
The Prodigy
Skrekkfilm
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 31 min.
Søndag 10 mars kl. 19.00
Captain Marvel
Action
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 3 min.
Søndag 17 mars kl. 20.00
The Hate U Give
Drama
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 12 min
Søndag 24 mars kl. 20.00
Us
Grøsser/Thriller
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.
Onsdag 27 mars kl. 19.00
Britt-Marie var her
Drama
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 36 min.
Onsdag 3 april kl. 19.00
Ut og stjæle hester
Drama
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå.
Spilletid: 2t. 3 min.