Kinoliste for april måned

Seint ute men her er den, vi har ikke film i selve påsken så det blir ikke så mange filmer denne måneden, men vi tror at vi veier opp med kvalitet istedenfor 🙂

Vi har allerede hatt 1 film denne måneden, vi fortsetter med Shazam! som er en superheltfilm hvor en trollmann gjør at den 14 år gamle gutten Billy Batson kan bli til den voksne superhelten Shazam, det er bare det at, Billy egentlig ikke vet hvordan man skal være en superhelt, hvilke krefter han har eller det å være voksen.

Etter påsken kjører vi filmen Hellboy, dette er en reboot av den orginale fortellingen om Hellboy, regissøren er Neil Marshall som blant annet har regissert filmer som Centurion, Doomsday, Dog Soldiers, TV-serier som Games of Thrones (sesong 2 og 4), Constantine, Black Sails sesong 1 så han har god erfaring som regissør.

På slutten av måneden kjører vi filmen Avengers: Endgame, dette er oppgjøret fra første Avengers filmen. Thanos har utryddet halve universet, Avengers er oppløst og de resterende superheltene er tvunget til ett oppgjør mot Thanos. Det står 3 timer på filmweb, jeg er slett ikke sikker på tidspunktet, det må jeg sjekke opp mot filen.
uansett jeg er rimelig sikker på at det blir en spennende film.

Vi har altså 3 fantastiske filmer igjen denne måneden, jeg håper de faller i smak og om det er filmer som ønskes vist på kinoen er vi alltids åpne for forslag, bruk gjerne Filmweb og sjekk fra Slutten av mai begynnelsen av juni og utover.

Vi ønsker våre brukere en riktig god påske og så håper jeg vi sees på kino.

Søndag 14 april kl. 19.00
Shazam!
Action/Komedie/Fantasy/Sci-fi
Aldersgrense: 9 år (7 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 11 min.
Onsdag 24 april kl. 20.00
Hellboy
Action/Superhelt/Fantasy/Sci-fi
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t.
Søndag 28 april kl. 19.00
Avengers: Endgame
Action/Fantasy
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 3t. 1 min (litt usikker på tiden her)