Kinoliste for mai måned

Seint men godt, endelig er kinolista ute og jeg håper den faller i smak for mange. Forrige måned hadde vi filmer som Avengers som dro masse besøkende og andre filmer som Hellboy som overraskende nok ikke dro mange folk så vi får se denne måneden om hvordan det går.

Vi har allerede hatt 2 filmer denne måneden, filmene Avengers (andre runde) og Dumbo, vi fortsetter måneden med filmen Drømmeparken som er en animert barnefilm med norsk tale hvor Marcus og Martinus er blant de norske stemmene, i filmen treffer vi June og hennes mor som sammen har skapt en hel fantasiverden kalt Drømmeparken. Da moren blir syk oppdager June at parken er virkelig men holder på å forfalle og det er bare June som kan redde den, en flott animert familiefilm.

Samme kveld kommer det en aldri så liten skrekkfilm, filmen The Curse of La Llorona som er regissøren Michael Chaves første full lengde film, han vil også regissere den ny Conjuring filmen. Filmen er en skrekkfilm med overnaturlige elementer, 2 barn forsvinner og sosialarbeideren Anna forsøker å finne ut hva som har skjedd med dem, hun trenger hjelp av presten Curandero for å bryte forbannelsen til La Llorona.

Videre kommer den animerte filmen Asterix: Trylledrikkens hemmelighet som selvsagt følger nye eventyr med disse galliske heltene Asterix og Obelix som etter at landsbyens trollmann har brukket beinet må finne en verdig midlertidig erstatter som kan lage trylledrikk for landsbyen. Filmen er selvsagt med norsk tale.

Det er kanskje noen som har ventet på neste film på lista, da kommer nemlig filmen Pokémon: Detective Pikachu en live action animert film om Tim som sammen med detektiv Pikachu leter etter stjerneetterforskeren Harry Goodman, Tim er den eneste som kan se Pikachu og i sin jakt etter Harry møter de en verden full av Pokémons og mennesker og avslører en sammensvergelse som kan ødelegge den fredelige sameksistensen mellom pokémons og mennesker. Ryan Renolds er stemmen til Pikachu.

Videre på kvelden kommer det en film som heter BrightBurn som er en skrekkfilm hvor et barn fra en fremmed verden er kommet til jorden, en familie tar ham til seg som sitt eget men har han kommet med gode hensikter ? Dette er en film med en omvendt supermann historie.
Regissøren har vært med på flere store filmer som Avengers infinity wars/endgame, Guardians of the Galaxy, og flere.

Til slutt denne måneden får vi en film som kanskje mange venter på, filmen Rocketman er ikke en film om Kim Jong Un men den orginale Rocketman som selvsagt er Sir Elton John, dette er filmen om artistens liv, hvordan han gikk fra å være en ukjent artist til å bli en av verdens største legender innen musikkindustrien. Regissøren lagde også filmen Bohemian Rhapsody og har stjernen fra Kingsman-filmene i hovedrollen.

Så alt i alt synes jeg vi har fått til en fin liste denne måneden, som alltid bruk www.filmweb.no og se fremover og kom med forslag til filmer vi burde ta inn, vi strekker oss ganske langt for å tilfredstille vårt publikum.

Søndag 5 mai kl. 18.00
Dumbo
Animert/live action
Aldersgrense: 9år (6 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 51 min
Søndag 12 mai kl. 18.00
Drømmeparken
Animert/barnefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 25 min.
Søndag 12 mai kl. 20.00
The Curse of La Llorona
Skrekkfilm
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 33 min
Søndag 19 mai kl. 18.00
Asterix: Trylledrikkens hemmelighet
Animert/barnefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 25 min.
Søndag 26 mai kl. 18.00
Pokémon – Detective Pikachu
Animert/live action/Eventyr
Aldersgrense: 9 år (7 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 44 min.
Søndag 26 mai kl. 20.00
Brightburn
Skrekkfilm
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: Ikke oppgitt ennå
Onsdag 29 mai kl. 19.00
Rocketman
Biografisk/drama/musikal
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.