Kinolista for juni måned

Da er det på tide å få ut kinolista, vi har mange gode filmer på lista og vi håper dette vil falle i smak.
Vi har allerede hatt Godzilla som var en god sci-fiction/action film med masse fine effekter, med det fortsetter vi måneden med actionfilmen John Wick: Chapter 3 som er som tittelen antyder film nr. 3 i serien om John Wick og hans hevn mot mafiaen, dette er topp action med Keanu Reeves i hovedrollen som John Wick en tidligere leiemorder for mafiaen som etter å ha trukket seg tilbake blir dratt inn igjen. I denne filmen har en internasjonal liga av leiemordere satt ut en dusør på John Wick på 14 millioner kr, han er nå mål for profesjonelle drapsmenn og kvinner i hele verden.
Regissøren Chad Stahelski har tidligere laget filmer som Captain America Civil War, Grimsby, Hunger Games, The Expendables og en haug med flere gode actionfilmer.

Midt i en uke kommer filmen Hotel Mumbai som er en drama/thriller om terrorangrepet mot det tradisjonsrike hotellet Taj Hotel i den indiske byen Mumbai i 2008. Filmen bringer seerne inn i selve angrepets episenter og viser motet og viljestyrken til helt vanlige mennesker fra alle samfunnslag når de stilles overfor et nesten uvirkelig mareritt.

Videre kommer det en barnefilm som heter Kjæledyrenes hemmelige liv 2 som er en animert barnefilm/Familiefilm hvor vi igjen møter kjæledyrene fra film nr.1 og deres nye påfunn når de er hjemme alene.
Seinere på kvelden kommer filmen X-men – Dark Phoenix hvor vi får historien om Jean Grey som en av X-men’s mest elskede karakterer og hennes utvikling til å bli den ikoniske Dark Phoenix. Regissøren Simon Kinberg har tidligere laget filmer som Deadpool 2 og Logan: The Wolverine.

Vi får også den nye Men in Black filmen som har fått tittelen Men in Black: Internasjonal, denne gangen er ikke Will Smith med men Chris Hemsworth og Tessa Thompson er med som agenter for MIB og som alltid er det nye utenomjordiske utfordringer som truer jorden, denne gang iform av en dobbeltagent som infiltrerer rekkene og Agent H og Agent M må ut på et globalt eventyr for å redde byrået og verden. Regissøren F. Gary Gray har tidligere stått bak filmer som Fast & Furious 8, Straigth outta Compton, The Italian Job, Forhandleren og flere.

På slutten av måneden har vi 2 gode filmer, den første vil være en live-action film med Will Smith som den blå ånden i filmen Aladdin, regien er det Guy Ritchie som står bak og filmen ligger på topp ti-listen her i Norge med 111 000 besøkende.
Filmen er en såkalt live-action versjon av Disney’s klassiker Aladdin, en historie om den sjarmerende gategutten Aladdin, den modige selvstendige prinsessen Jasmine og ånden Genie som kan være nøkkelen til deres framtid.

Helt til slutt blir det altså en skrekkfilm, da får vi filmen Annabelle Comes home som er oppfølgeren til filmen Annabelle som kom ut i 2014, I denne filmen forsøker demonologene Ed og Lorraine Warren å bekjempe dukken ved å låse henne inn bak vigslet glass og får en prest til å velsigne den besatte dukken, men marerittet oppstår når Annabelle vekker de andre åndene i rommet og alle peiler seg inn på det nye målet.

Alt i alt tror jeg vi har en god kinoliste, det er flere filmer i vente ut over i juli måned også og som alltid, tar vi alltid imot tips til filmer så gå gjerne inn på Filmweb.no og se på hva slags filmer som kommer ut over året og tips oss.

Mandag 10 juni kl. 20.00
John Wick 3: Parabellum
Action/Thriller/Krim
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 10 min.
Søndag 16 juni kl. 20.00
Hotel Mumbai
Drama/Thriller
Aldersgrense: 15 år. (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 3 min.
Søndag 23 juni kl. 18.00
Kjæledyrenes hemmelige liv 2
Animasjon/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 26 min.
Søndag 23 juni kl. 20.00
X-Men: Dark Phoenix
Action/Eventyr/Sci-Fi
Aldersgrense:
Spilletid: 1t. 54 min
Onsdag 26 juni kl. 20.00
Men in Black: International
Action/Eventyr/Komedie
Aldersgrense:
Spilletid: 1t. 55 min.
Søndag 30 juni kl. 18.00
Aladdin
Action/Eventyr/Komedie
Aldersgrense:
Spilletid: 2t. 8 min.
Søndag 30 juni kl. 20.15
Annabelle Coming Home
Skrekkfilm
Aldersgrense: (Sikkert 15 år).
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.