1.ste dag av ryddedugnaden unnagjort

Tirsdag klokka 17:00 var Kraftforums ryddedugnad i gang i Kongsfjord. Med været de siste dagene var det kjærkomment at været var på vår side, og i alt 22 personer deltok i Kongsfjord.

Ungdommen i gang i fjæra

Det ble det opp i forskjellige områder, fra hjellan inne i Kobbkroken og helt ut til Veines, og rast fyltes sekk etter sekk opp av plast, isopor, tau etc. som lå rundt om.

Hengerlass på hengerlass
Aleksander Hansen med første lodd i lotteriet til Kraftforums trekning 😉

Fra Berlevåg hadde 5 tatt turen for å bidra, og etter at dagens rydding var avsluttet, samlet vi oss i grillstua i Kongsfjord til kaffe, kjeks og brus.

Bygdelagets grillstue
Nesten alle .. Mangla bare 10 ca 🙂
3 langveisfarende(Frida Ananiassen, Astrid Helene Johnsen og Anne Johnsen), Pentti Pelkonen, Oddmund Eriksen og Åse Winsents
Bente Kvam, Maiken Storeng Smelror, Sigrun Olsen, Tor Olsen, Geir Smelror, Philip Erlandsen(ryggen til) og Jorunn Andersen

Når vi dro fra Kongsfjord hadde vi ikke fått et estimat på hvor mye som var samlet inn, men bildet her viser ikke hele sannheten. Det lå enda noen sekker igjen ved Landhandelen som skulle hentes, og vi er usikre på om alt var hentet på Veines?

Mesteparten av det som ble samlet i dag i Kongsfjord

Nå går neste runde av Kraftforums ryddeaksjon i Berlevåg, den 13.juni kl. 17:00 med start fra torget, og for de som har planer om å rekke kommunestyremøtet denne torsdagen, anbefales det å møte tidlig.