Fortsetter under nytt navn

Revygruppa «De Miserable» har hatt generalforsamling og offisielt lagt seg selv ned, for så å gjenoppstå som «Berlevåg Revy og teaterlag». Det hele er i utgangspunktet en teknisk endring for blant annet å få på plass et organisasjonsnummer, men de utelukker ikke at det kan komme endringer på scenenogså. Det snakkes blant annet om et teaterstykke.

Tekst: Jan Einar Straumsnes

Nye Berlevåg Revy og Teaterlag

– Vi kunne jo sitert Mark Twain og sagt at «ryktet om vår død er sterkt overdrevet», for det er jo en stund siden folk har hørt fra oss, sier Charlotte Wilke Pedersen som er leder i interimsstyret i det nye «Berlevåg Revy og teaterlag». En rolle hun i første omgang vil ha til de har hatt sitt første årsmøte, torsdag 4. juli. Hun sier at det ikke er noen dramatikk rundt dette og at det først og fremst var for å kunne få registrert gruppa i Brønnøysundregisteret, slik at de kan få et organisasjonsnummer.

Leder av interimsstyret, Charlotte Wilke Pedersen, iallefall frem til årsmøtet 4.juli

Likevel ser de ikke bort fra at det kan komme endringer også på scenen, i form av blant annet teaterstykker.

​- Vi har jo snakket om noe slikt i mange år, men det har liksom ikke blitt noe av, sier Charlotte. Som legger til at de også ønsker tidligere medlemmer og nye som kunne tenke seg å være med på dette, hjertelig velkommen til årsmøtet. Nøyaktig tidspunkt for dette vil bli annonsert ganske snart. 

Charlotte sier at de har et ønske om fortsatt å være med på å skape glede på stedet med sine krumspring på scenen, både gjennom revy og teater, og selv om de nå skifter navn vil det fortsatt være mange av de samme medlemmene som er med videre.

Odd Vidar og Rikard speider etter nye medlemmer til revy og teaterlaget

​- I tillegg til deg som lenge har gått og drømt om å stå på scenen, men aldri gjort noe med det. Når har du sjansen, hiv deg med, avslutter Charlotte Wilke Pedersen.