Snart møter du Bædi & Børdi på Berlevåg Havnemuseum

Geita Bædi og fuglen Børdi skal gjøre museumsbesøk enda morsommere for barnefamilier. I sommer lanserer nemlig Bædi & Børdi og Berlevåg Havnemuseum et eget lite guideopplegg for barn.

Bædi og Børdi er barnas reiseguider i Norge, via en smarttelefon-app. Geita Bædi er fryktelig glad i fiskeboller, dessverre gir de han masse luft i magen. Børdi er en fugl som ikke kan fly, og her kommer prompinga til Bædi godt med. Sammen «fise-flyr» de rundt i Norge og besøker attraksjoner.

Gjennom skreddersydde animasjonsfilmer og trådløs teknologi guider de på en underholdende og spennende måte. Appen er allerede i bruk på en hel rekke museer og turistattraksjoner i Norge, men det er først nå det kan tas i bruk i Nord-Norge.

Hos oss får barna en introduksjon til Berlevågs historie og alle de spennende tingene de kan se på museet, som for eksempel Pramma.

«Det er utrolig stas at Berlevåg Havnemuseum ønsker å ta i bruk Bædi & Børdi på sin attraksjon. Vi håper og tror at dette kan bidra til et enda mer morsomt og lærerikt besøk for barn som kommer innom. Bædi & Børdi kan nå følge barna helt fra de er hjemme og planlegger ferien, når de reiser og når de har kommet fram til ulike attraksjoner rundt om i hele landet. Vi håper dette kan gjøre det mer attraktivt for barnefamilier å besøke alle de fine attraksjonene i Norge i tiden framover» sier Monica Jakobsen Lunderøy, vikarierende daglig leder i Bædi & Børdi.

Bædi & Børdi-appen vil være klar til bruk fra begynnelsen av juli. Den kan lastes ned fra App Store eller Google Play. I tillegg til appen vil det snart være mulig å kjøpe fargeleggingshefte, tegnestifter og prompepute i museumsbutikken. Velkommen innom!