Annonse: Sirkus i Båtsfjord 13.juli

Lørdag 13.juli blir det sirkus å greier i Båtsfjord og selvsagt ønskes alle Berlevåginga hjertelig velkommen til forestillingen, forteller Jan Ketil på telefon

Sirkusdirektør Jan Ketil Smørdal ønsker velkommen til heidundrende forestilling

* Kjøp billetter på nett her

Litt om årets forestilling:

Jan Ketil har satt sammen ett program som består av artister han har valgt fra øverste hylle. Det skal være cirkusfest fra begynnelse til slutt når Cirkus Agora feirer 30 års jubileum.

Med seg har han artister fra den ypperste klasse, imponerende luftakrobatikk og halsbrekkende stunt. Fra Cuba har han med seg temposjongløren i verdensklasse, Rafael De Carlo. Han har imponert titusenvis av mennesker i noen av Europas største og mest anerkjente cirkus og høstet heder og ære i festivaler, blant cirkuskritikere og publikum. Direkte i fra Romanias statscirkus kommer idolet Marius Gagui, som blir omtalt som «luftens ekte stjerne» der han svinger seg høyt opp under cirkuskuppelen i sine strapater og ved bruk av pole. Med kraft og presisjon tar han pusten av publikummet med sine risikofylte vendinger. Prisbelønte Martyn Chabryn oser av energi der hun lekende lett endrer fra det ene antrekket til det andre. Med et glimt i øyet og en stødig hånd får hun til de mest utrolige ting. Sjeldent får du se noen multitaske på et slikt høyt nivå. Vår egen husklovn vet hvilke knapper han skal trykke på for å utløse rungende latter i Agora-teltet. Med nye sprell og mye humor trimmer klovnen Francesco lattermusklene til både store og små. Klovnestreker får vi aldri nok av! Og direktøren selv? Han er som alltid klar for å ønske publikum hjertelig velkommen til Cirkus Agora, og i år som alle andre år har han mange overraskelser på lur.

1 comment for “Annonse: Sirkus i Båtsfjord 13.juli

 1. 9. juli 2019 at 16:12

  Pressemelding fra Cirkus Agora:

  Jan Ketil er tilbake:
  Cirkus Agora jubilerer med norsk debutant

  Cirkus Agora er i gang med en ny sesong, 30 år etter sirkusets premiere på Hamar i april i 1989. Cirkusdirektør Jan Ketil Smørdal har satt sammen et program av med akrobatikk av høyeste klasse, mye klovnemoro og en ny, norsk debutant. Sirkuset har høstet strålende kritikker og har til og med måttet til med ekstraforestillinger.
  – Det er få ting som kan begeistre så mye som sirkus, uavhengig av alder, kultur eller språk. Vi trenger gjøglerne. De er opprinnelsen til all moderne underholdning, sier sirkusdirektør Jan Ketil Smørdal, som imponerte alle da han først debuterte som sirkusartist på line, og senere startet sitt eget sirkus med hele hjembygden i ryggen.

  Med seg i jubileumsesongen har Jan Ketil artister fra flere verdensdeler:
  Fra Cuba kommer temposjonglør og ballkunstner i verdklasse, Rafael De Carlo. Han har imponert titusener i noen av Europas største og mest anerkjent sirkus og høstet heder og ære på festivaler, blant sirkuskritikere og publikum.

  Prisbelønte Martyn Chabryn tar pusten fra publikum med sitt musikalske perkusjonsnummer hvor hun på uforståelig vis smetter ut av det ene antrekket og inn i det andre på sekundet. Sjelden får du se noen multitaske på et slikt høyt nivå!

  Og så er det Edi Lafortes festlige hundenummer, en favoritt hos mange av de unge. Høyt tempo, heftige triks og mye logring!

  Cirkus Agoras egen husklovn Fransesco trimmer lattermusklene til store og små med nye sprell, påfunn og ikke minst avansert moro med musikk.

  Og ett nummer er direktøren ekstra stolt av:
  – Jeg vil spesielt nevne årets debutant, norske Erika Hågensen. Hun har fått sin sirkusutdannelse fra kulturskolen i Trondheim, og det har vært en glede å følge henne i manesjen. Hun blir bare dyktigere og dyktigere, og har fått en strålende mottaking hos publikum. Jeg er stolt over å kunne presentere en ny, norsk og særdeles talentfull sirkusartist, sier Jan Ketil Smørdal.

  Og direktøren selv? Han er i full vigør hele dagen, høyt og lavt og ordner og organiserer. Han brenner for å underholde, brenner for sirkuset sitt og dette å reise rundt og gi folk i hele landet levende underholdning. Også i år finner du ham i manesjen. Og om han blir spurt, så viser han nok gamle kunster i år også!

Comments are closed.