Dette skjedde i vesterrampen

Tradisjonen tro kjørte Vesterrampen fotball, grilling, vannkrig og myntkastturnering i Kvellobergan i forbindelse med Sommer i Berlevåg.

Fullt ved den nye gapahuken til Vesterrampen

Nytt av året var at det skulle kåres en Champion, altså en Berlevågmester😀🏆i myntkastingen. Etter en litt rolig start på fotballen, tok tempoet seg opp med vannkrig, grilling og det ble virkelig fart i saken da myntmesterskapet startet.

Vannballongkrig
Frank Arne med siste regeloppdatering
Mat på grillen
Fotballcup
Premiebordet

Med masse folk tilstede. Mesterskapet var et åpent mesterskap hvor såvel gamle og unge, damer og herrer kjempet mot hverandre🤼‍♂️. Og en triller av de sjeldne ble det før mesteren ble kåret. Og i finalen var det ungdommen som kjempet mot ei spent dame som aldri har kastet mynt før. Spenning ble det til siste slutt i en finale en mester verdig hvor det både ble strek-kast og omkamp før mesteren var kåret. Og vinneren ble Linda Daldorff🏆 mens Julian Johnsen tok en vel fortjent 2 plass i godværet🥈😎.

Vinner Linda Daldorff sammen med 2.plassen som Julian Johnsen tok (foto:Joar Nilsen. Alle andre foto:Arnt Eirik Hansen )

Takk for en flott kamp og ennå mer takk til alle som deltok og hjalp til med alt fra vannballongfylling til matlaging og sist men ikke minst Vegard som loset myntmesterskapet i mål med stødig hånd😎.

Takk for i år😀 (all tekst lånt av Frank Arne Hansen)

Interessen var stor rundt myntkastingen