Dro fullt hus

Ikke uventet dro kirkekonserten full kirken, med Maria Haukaas Mittet på programmet. Kirkeverge Jan Einar Straumsnes åpnet konserten med å si seg storfornøyd med dagens besøk og håpet på et slikt oppmøte kommende gudstjeneste også

Maria Haukaas Mittet i Berlevåg Kirke

I 2018 turnerte Maria med forestillingen «Jåla fra Lakselvnes». Her forteller hun sin historie om reisen fra Senja til stjernerolle i Oslo allerede som 11-åring. På konserten får vi høre flere av de nordnorske visene fra platen «Heim» som er grunnlaget for denne forestillingen og i tillegg får vi andre smakebiter fra hennes varierte repertoar.

I Berlevåg opptrådde Maria sammen med et husorkester bestående av Kalle Dolk (piano/sopransax), Dag Okstad (bass), Sverre Gjørvad (perkusjon), Thomas Walmsley (tuba/trombone) og Mari Gjæver Walmsley (trompet/flygelhorn).

Konserten var et samarbeid mellom Berlevåg Blandakor og SiB-komitéen og det er 5 gangen det avholdes kirkekonsert under Sommer i Berlevåg, denne festivalen som i seg selv startet opp i 1992

Lyd og lys er selvsagt levert av Freddy Andersen