Lygaraften mm.

Fredag arrangerte Berlevåg mannsangforening lygaraften i Berlevågs Storstue, samfunnshuset. Dette har vært et fast innslag under SIB, og interessen rundt arrangementet har vært så stort at det har blitt flyttet ut av egne lokaler

Noen måtte jo starte aftenen og hvem bedre til å fortelle en historie eller to, enn Finn Arild Selnes

Et litt tungstarta lygarpublikum var det, men unnskyldning er vistnok at ingen i Berlevåg lengre lyg som før 😉

Etterhvert var 2 blad Larsen klar med 3-4 egenerfarte historier, og applausen lot ikke vente på seg

På scenen med Stig
Jan Petter Lein oppdaterte oss på historier om han Lille Torleif

En fullsatt storstue og feststemte gjester var tydeligvis veldig klar for kveldens hovedshow, Fra vidda til Las Vegas.

Vi e klar

De tre musketerene Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis i et humoristisk, fartsfyllt og musikalsk show i toppklassen.

Arnt Hjalmar for President
Selnes med sjølvaste Elvis
Elvis synger selvsagt for damene

Arnt Hjalmar og Selnes er kjent fra mange års samarbeid i Honningsvågrevyen. De har nu tatt steget videre og slått seg sammen med selveste Elvis, som etter mange år oppe hos vårherre er kommet ned igjen for å hjelpe de sobre herrene på den smale sti. Herrene tør ikke garantere tørre seter, men gir dog rundhåndet lattergaranti til sitt kjære publikum.

Finnmarks neste Idolvinner
Innvandrere med mye å fare med

Hva Arnt Hjalmar, i Stein-Arild Olaussens skikkelse og Finn Arild Selnes står for, er kjent for de fleste. Men vi kan også garantere at Elvis, i Thor Erling Kornes skikkelse vil ta pusten fra de fleste med sine eminente sangferdigheter.

Dette må være årets latterbombe!

Dessverre glemmer folk at festen fortsetter også etter showet, som tildels skjemmes av høylytt prating, nesten for å overgå de på scenen., men i motsetning til enkelte artister den senere tid som har irettesatt publikum som ødelegger for andre, holder Olaussen og co ut alle 80 minutt showet varte. Smått utrolig.

Takk for showet 👍
Lyd og lys levert av Freddy Andersen