Vi klarte det, tusen takk!

Etter at vi gikk ut og fortalte om utfordringer med å få nok overnattingsplasser til våre kinesiske gjester har nå dette løst seg – takket være noen hjertelige gjestfrie berlevåginger.


Tenk at vi nå klarer å huse over 40-50 besøkende i Berlevåg – og dette uten et hotell i fiskeværret!

Så ja – heldigvis viser det seg at berlevåginger har et stort hjerte og trår til når det ser som mørkest ut. Tefestivalen er et veldig stort og komplekst arrangement, så fortsatt har vi utfordringer. Men – med overnattinga løst ser vi lyst på festivalen ingen har sett maken til!

Nå er vår oppfordring om ta godt imot alle gjestene fra Kina og Norge, slik at de merker at den innsatsen de legger i å vise sine kunstneriske aktiviteter blir godt mottatt i Berlevåg. De er spente – og har bare hørt om å treffe et varmt folk som lever i kalde nord.

Så still opp på arrangementene på Samfunnshuset 9-11 august – dette blir spennende!

— 
HilsenSvein-Harald Robertsen