Bridgetreff i Kongsfjord

I helgen ble det avholdt et uhøytidelig bridgetreff på Kongsfjord Gjestehus. Noe som kom i gang etter et julebord i 2018 der Tor Erling Hansen og Jens Kaltenborn med felles interesse traff på hverandre

Kongsfjord Gjestehus

Jens er ivrig bridgespiller med bred bekjentskap i miljøet, og han satte i gang med å organisere en liten lokal turnering med en blanding av sine bekjentskaper og lokale spiller.

Gjennomgang av resultatlistene før premieutdeling (foto: Rita Kofoed)
Vegard etter opptelling, rimelig fornøyd (foto: Rita Kofoed)

20 tilreisende(18 spillere) fra Oslo, Bodø og Tromsø, 4 fra Berlevåg og 1 fra Båtsfjord og Jens selv utgjorde de 6 bordene med 24 spillere som gjennom helgen hadde en sosial sammenkomst og bli kjent kveld på fredag i grillhytte til bygdelaget, med god mat og slikt. Lørdag var det parturnering og det hele ble avsluttet med singelturnering og premieutdeling på søndagen.

Bridgehelg på møterommet på «Johan Olsen» bygget

Berlevåg har jo som kjent fostret et par riktig så dyktige bridgespillere, og når det igjen ble muligheten til å delta på en liten turnering, var ikke tidligere spillere vanskelige å be. Fra Berlevåg deltok Tor Erling Hansen, Vegard Røstad, Hans Berg Hansen og Frode Kristiansen. I tillegg kom Idar Wahlman over fjellet fra Båtsfjord.

Hele oppholdet var lagt opp som en opplevelsesreise for de som kom langveisfra, der de fikk oppleve finnmarksnaturen, kongekrabbe og bærtur innimellom partier med kortspill.

Berlevaagnytt pratet med Rita Kofoed fra Tromsø som var invitert på bridge i Kongsfjord, som ikke får fullrost Åse, Jens og Kongsfjord Gjestehus for hospitering, maten og opplevelsene det var lagt opp til under helgens opphold, -helt vanvittig bra, sier Rita.

På lørdagens parturnering besto pallen av:

  1. Stig Atle Olsen og Turid Studsrød (Oslo)
  2. Svetlana Lund og Milan Milovic (Tromsø/ Oslo)
  3. Asbjørn Bjellånes og Stig Martinussen (Oslo)
Parresultater

Søndagens singelturning viste Vegard takter og sto igjen med pallplass. Singelpallen ble slik til slutt:

  1. Børre Nilsen (Oslo)
  2. Stig Martiniussen (Bodø/Oslo)
  3. Vegard Røstad (Berlevåg)
Singelpallen 3-1-2
Resultatlisten singel