Kinoliste for september måned

Endelig er vi tilbake med liste og hele greia, beklager det ikke har vært spesielt med liste de siste 2 månedene men nå skal ting være mer i orden.

Vi startet denne måneden med filmen Askeladden, den var godt besøkt og vi synes det er bra og morsomt da er det morsomt å kjøre film samt gir oss litt nerver når det er mye folk 🙂

Vi fortsetter september med et samarbeid med SinoNorge som skal blant annet vise en del kinesiske filmer og noen filmer av Knut Erik Jensen. Midt i alt dette får vi også plass til skrekkfilmen IT 2, som er den andre filmen om klovnen Pennywise og hans herjinger. Liker man skrekk så er dette filmen å få med seg.
Videre i september kommer vi med barnefilmen Toy Story 4 og cowboyen Woody som alltid tar vare på vennene og familien sin, jeg regner med vi vil ta norsk tale på denne (feil kan oppstå) men la oss gå ut fra at det vil være norsk tale :-).

Litt seinere får vi en actionfilm som er nr. 3 i serien, da kommer filmen Angel has fallen hvor vi følger Secret Service agenten Mike Banning spilt av Gerard Butler, Morgan Freeman er tilbake som presidenten også denne gang må Banning kjempe for å beskytte presidenten og falske beskyldninger. Som forgående filmer vil nok også denne ha masse action og ødeleggelser.

I midten av måneden får vi en film med Brad Pitt som en astronaut som er på utkikk etter sin savnede far og reisen tar ham igjennom det ytre rom. I denne filmen får vi treffe på mange gode skuespillere som Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Liv Tyler og flere så dette er en stjernespekket film (se hva jeg gjorde der ? :-P).

På slutten av måneden får vi 2 filmer, vi starter med filmen Kaptein Sabeltann og den magiske diamanten, Bak denne filmen er animasjonsstudioet som også laget Dyrene i hakkebakkeskogen, Kutoppen og Flåklypa-trilogien. Spennende historie for de unge og jeg er rimelig sikker på at Kapteinen leverer 🙂
Siste film i september vil bli sannsynligvis (kanskje ?) den siste Rambofilmen, i Rambo Last blood så møter vi igjen Sylvester Stallone som John Rambo en vietnamveteran som i denne filmen 40 år etter vietnamkrigen må ut i krig igjen men denne gang mot narkotikabanditter.

Jeg håper og tror at det vil være film for alle her denne måneden og vi ønsker dere velkommen til gode kinoforestillinger nå i september.

Søndag 8 september kl. 20.00
IT 2
Skrekkfilm
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: Ikke oppgitt.
Søndag 15 september kl. 18.00
Toy Story 4
Eventyr/Barnefilm/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 40 min.
Søndag 15 september 20.00
Angel Has Fallen
Action
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t.
Søndag 22 september 20.00
AD Astra
Sci-fi/Thriller
Aldersgrense: Ikke oppgitt
Spilletid: Ikke oppgitt
Søndag 29 september kl. 18.00
Kaptein Sabeltann og den magiske diamanten
Barnefilm/Familiefilm
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå
Spilletid: Ikke oppgitt ennå
Søndag 29 september kl. 20.00
Rambo – Last blood
Action
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå.
Spilletid: Ikke oppgitt ennå.