Ikke gå glipp av årets morsomste julebord!

Lørdag 30. November kommer Må Vi Danse endelig til Berlevåg!

Se lokale lag konkurrere mot hverandre i dans foran et humoristisk dommerpanel! Må Vi Danse er et helaftens show fullspekket med underholdning og humor, samt en deilig julebuffet servert av Aules Catering og Kaker. Kveldens konferansier er ingen andre enn den energiske Mikkel Gaup, som kan love en elektrisk stemning fra start til slutt!

Etter showet vil det bli en etterfest med DJ Robin E og muligheter for å svinge seg på parketten selv 🙂


Billettinfo:

Vi selger to typer billetter; en med julebuffet og en ordinær billett uten julebuffet. Merk: det er ikke muligheter for å kjøpe julebuffet på stedet, så dersom du ønsker å nyte buffeten må du sikre deg billetter hvor det er inkludert i forkant av showet.

For bedrifter som ønsker å bli fakturert for julebord kan dere sende en e-mail med fakturainfo og navn på de som kommer til ajnyman00@gmail.com

Billetter med julebuffet: 850,-
Billetter uten julebuffet: 460,-