Kinoliste for november måned

Litt på overtid her men nå kommer vi med lista og selv om vi har hatt 2 filmer allerede denne måneden, har vi 6 flotte filmer til.
Neste film på plakaten er filmen Spionen som er en norsk/tysk/svensk produksjon basert på biografien om Sonja Wigert som under andre verdenskrig ble rekruttert av svensk etterretning for å spionere på tyskerne i Norge, her ble hun så rekruttert av tyskerne til å spionere mot svenskene og hun måtte leve på en stram line.

Til helgen får vi 2 filmer, vi starter med den animerte filmen Familien Addams, dette er en snål familie som har levd i fred og ro i flere år, helt til en påtrengende oppussingsekspert flytter inn i nabolaget og ser på familien som en trussel… da er det også slutt på familiefreden. Det følges opp med en actionfilm på kvelden da vi kjører filmen Terminator – Dark Fate som er… vel aner ikke hvor mange det har vært nå men Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton er tilbake sammen denne gang med Tim Miller i regissørstolen.

Vi fortsetter helgen etter med en krigsfilm fra andre verdenskrig, filmen Midway legger handlingen til da Japan legger opp til et angrep på øygruppen Midway, det amerikanske forsvaret er underbemannet, har for lite utstyr og aner ikke hvor japan vil slå til neste gang men forsvare øygruppen må de for at japan ikke skal kunne befeste stillehavet bedre. Regissøren Roland Emmerich står bak denne filmen og har laget mange store filmer som Stargate, 2012, Independence Day, Universal Soldier og flere, sammen med seg har han Dennis Quaid, Woody Harrelson og Aaron Eckhart blant annet i en spennende actionfilm med garantert mye store scener.

I slutten av måneden får vi 2 filmer, vi begynner med filmen Sauen Shaun – Farmageddon og de som kjenner til Sauen Shaun vet dette er gode komedier både for barn og ikke minst voksne. I denne filmen må Shaun redde et utenomjordisk vesen før en farlig organisasjon kan fange henne.
Vi avslutter med filmen Skin som er langfilmen av kortfilmen som regissøren vant en oscar for. Basert på en sann historie så handler filmen om Bryon Widner som var en av FBI’s mest ettersøkte skinheads med kroppen full av rasistiske tattoveringer som han bærer som belønning for sine utallige hatforbrytelser. Men en dag møter han Julie og hennes 3 unge døtre fra et tidligere forhold og den nye rollen som farsfigur vekker følelser som ansvarlighet og kjærlighet i ham og han ønsker å legge det gamle livet bak seg. Hans gamle venner er ikke spesielt glad i dette og han trenger hjelp av FBI og SPLC for å legge det gamle livet bak seg, men alt har en pris.
Dette er en brutal og nådeløs historie om rasisme og ignoranse men også at det ikke er for seint å gi slipp på hatet.

Vi håper dette faller i smak, vi har gjemt flere julefilmer til desember istedenfor så om noen savner f.eks. Snekker Andersen og Last christmas så kommer de altså i desember, vi håper det passer greit.

Hilsen oss på kinoen.

Onsdag 6 november kl. 19.00 (Merk tidspunktet).
Spionen
Drama/Thriller
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 49 min.
Søndag 10 november kl. 18.00
Familien Addams
Animasjon/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 26 min.Norsk tale.
Søndag 10 november kl. 20.00
Terminator – Dark Fate
Action/Sci-Fi
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 8 min.
Søndag 17 november kl. 20.00
Midway
Action/Krig/Drama
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 18 min.
Søndag 24 november kl. 18.00
Sauen Shaun filmen – Farmageddon
Komedie/Animasjon/Barnefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 26 min.Norsk tale.
Søndag 24 november kl. 20.00
Skin
Action/Biografisk/Thriller/Drama
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t.