Forfatterbesøk til biblioteket

Berlevåg folkebibliotek får et forfatterbesøk av journalist og forfatter Sigri Sandberg, hun kommer hit til Berlevåg fredag 15 november kl. 12.00, opplegget er for barn i alderen 4 til 7 år og siden det er planleggingsdag er barna ikke i barnehage eller på skolen og derfor håper jeg at vi når ut til dere foreldre om at det er mulig å komme innom biblioteket på fredagen og lytte til Sigri.
Boken hun vil prate om heter Vindtrollet og er en billedbok hun har skrevet for barn, hun har også skrevet bøker for voksne og ungdom, men her i Berlevåg er det for barna hun har ett opplegg for. 

2019 har vært bokåret og derfor har vi også vært så heldige med å få være med på så mange forfatterturneer i samarbeid med fylkesbiblioteket her i Finnmark, de har vært svært flinke med å skaffe forfattere til de forskjellige steder rundt om i fylket.
Tidligere har vi hatt besøk av Mari Holsve Moen som i tillegg til flere fantasy bøker og spenningsbøker for ungdom også skriver historien til sommerles-kampanjen vi har hver sommer og det var et spennende besøk hvor barna virkelig så ut til å ha det moro. I tillegg har vi hatt forfatteren Asbjørn Jaklin som blant annet har skrevet bøkene Brent Jord og Kampen om Narvik: 62 desperate dager som dessverre var litt dårlig besøkt men jeg tror nok at de som møtte opp hadde det kjempefint.

Men nå håper jeg at det dukker opp en del på fredag også.

Vennligst hilsen
Trond