Siste sjanse i kveld

Fredag ettermiddag fikk et nesten fulltallig publikum på Berlevåg Samfunnshus igjen oppleve Berlevåg Hornmusikk, på årets høstkonsert. For anledningen, «Best Of» de tidligere temakonserter de har bidratt med.

Lørdag kveld er det igjen duket for musikk og avsluttende fest som seg hør og bør, og for de som ikke har fått med seg forestillingen, og/eller har lyst på en tur ut, er anbefalt tilholdssted for kvelden, Berlevåg Samfunnshus.

Kveldens konferansier og stødig guiding gjennom tidsepokene og låtene, er Elisabeth S. Olsen

Siden temaet er Best Of tidligere utgaver, er kostymevalg veldig bredt, og du kan velge vilt i garderoben fra tidligere tider.

Fredagens ettermiddagsforestilling var en to sets forestilling, på totalt 2 timer, med kafé og drikke for de fremmøtte, og musikk ble det, med en solid dose gamle slagere, nå fremført med horn, sax, tromboner, trompeter og trommer. En alt i alt flott kveld, og i dag er siste sjans for dere som «glemte» å gå ut i går..

Takk for fredagsforestillingen

Ha en riktig så trivelig kveld 🙂