Er du klar for JuleSPREK 2019?

Fredag 29. november åpner vi første luke i en annerledes og sprek adventskalender!

(Foto: Finnmark Friluftsråd)


Årets deltakerkommuner er: Hammerfest, Kvalsund, Karasjok, Kautokeino, Berlevåg, Vardø og Sør-Varanger. Det publiseres tre nye turer i hver kommune hver fredag i advent: 29. november, 6. desember, 13. desember og 20. desember.

JuleSPREK byr på korte nærmiljøturer tilpasset mørketiden som passer både for store og små. De fleste turene kan gås til fots, men noen egner seg også på ski eller truger. Se etter skilt der turene starter og kodeskilt ved turmålet.

Fra 20. desember er det mulig å besøke alle turene, og det er mulig å registrere turer på perletur.no frem til 20. januar. Her finner du også turbeskrivelser. Alle som er med, har anledning til å kjøpe vårt flotte JuleSPREK-sitteunderlag til kr 150,-. Du finner det i nettbutikken.

God JuleSPREK!

Finnmark Friluftsråd

1 comment for “Er du klar for JuleSPREK 2019?

  1. Dieter
    29. november 2019 at 10:15

    Hei. Til de som ønsker å prøve å gå på truger så har Berlevåg Pensjonat noen truger til utlåns (voksne). Ta kontakt med Dieter, 94 93 69 64.
    Til barn har Berlevåg barnehage en del truger som for noen år siden ble kjøpt inn med midler fra Finnmark Friluftsråd. Hvordan man kan få tak i disse vet jeg ikke.
    Med vennlig hilsen – Dieter

Comments are closed.