Kinoliste for desember

Da var tiden inne for årets siste kinoliste og vi håper at selv om dette nå begynner å bli en travel tid for de fleste så kan man slappe av litt med en film eller to.
Vi føler at vi har fått en ganske god julemeny denne måneden og håper dette faller i smak.
Vi starter måneden med filmen Snekker Andersen og julenissen – Den vesle bygda som glømte at det var jul som er en koselig familiefilm for alle, dette er andre filmen om snekker Andersen og vi ventet bevist med å kjøre denne til nå i desember og håper det var rett beslutning.

Helgen etter kommer det enda en julefilm, også den tillatt for alle og da kjører vi filmen Last Christmas som er en film med Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding og Michelle Yeoh og handler om hvordan Kate (Emilia Clarke) som er notorisk flink til å ta de gale valgene, bunnpunktet kommer når hun tar seg jobb som alv i en julebutikk. Her treffer hun Tom og forelsker seg, filmen er full av forviklinger. Filmen er laget av Paul Feig som har laget filmer som Bridesmaids, The Heat, Spy blant annet.

Rett før jul kjører vi en aldri så liten skrekkfilm, den er basert på Stephen Kings The Shining, og handlingen er satt til flere år etter The Shining.
Filmen heter Dr. Sleep og vi møter Ewan McGregor som Dan Torrence som møter en ung jente med lignende krefter som han selv, en ond sekt er på jakt etter folk med slike krefter og Dan må forsøke å beskytte denne unge jenta fra sekten.
Mike Flanagan som regisserer filmen har også laget filmer som Quija: Origin of evil, Absentia, Oculus og noen flere skrekkfilmer så han er svært drevet i denne sjangeren.

I romjula har vi 2 filmer og jeg er rimelig sikker på at dette er 2 filmer også folk har ventet på. Først ut er filmen Frost 2, en animert barnefilm nr. 2 i rekken og denne gangen må Elsa og vennene ut for å finne ut hvorfor hun har fått disse magiske kreftene, og hva som må gjøres for å redde riket hennes, er kreftene hennes sterke nok tro ?

Siste film i 2019 er filmen Star Wars – The Rise of Skywalker som er siste filmen i sagaen, denne er regissert av J.J. Abrams.

Med denne listen håper vi at dere får lyst til å dra litt på kino, vi vil også med dette ønske våre brukere og innbyggere i Berlevåg en riktig god jul og et godt nyttår.

Søndag 8 desember kl. 18.00
Snekker Andersen og julenissen 2
Familiefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 10 min.
Søndag 15 desember kl. 19.00
Last Christmas
Komedie/Romantikk
Aldersgrense: Tillatt for alle.
Spilletid: 1t. 42 min
Søndag 22 desember kl. 20.00
Doctor Sleep
Horror
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 31 min.
Søndag 29 desember kl. 17.00
Frost 2
Eventyr/Barnefilm/Fantasy/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 43 min.
Søndag 29 desember kl. 19.00
Star Wars – The Rise of Skywalker
Action/Eventyr/Fantasy
Aldersgrense: Ikke satt ennå.
Spilletid: 2t. 35 min.