Hei alle Kjære Berlevåginga

Som dere sikkert har fått med dere så er det blitt vinter og brøytinga er i gang før fullt.

Så til dere som rydder hjemme med snøbrett/fres/ATV eller hva det nå måtte være. Snøen som blir lagt på veibanen har jeg sett meg lei på, så da spør jeg dere, kan dere være så snille og ikke gjøre det?

Når snøen blir lagt på veibanen og brøytebilen kommer, blir snøen kastet inn til naboen/veikryss. Det er også ulovlig å legge snøen i veibanen. Ligger snøen noen dager blir den hard, og kommer det da en lav bil og kjører i det kan de skade bilen. Hvis dette fortsetter, blir vi i verste fall å kjøre snøen tilbake til dere.

Dette er ikke noe vi ønsker å gjøre, men hvis det er eneste måten å få stopp på dette blir det å skje.

Så da håper jeg dere skjønner det før vi går så langt.

Jeg merker også at mye av respekten for «gulblink» er borte, og det blir ikke noe bedre. Når vi holder på å rydde gatene så rydder vi for dere, slik at dere skal kunne kjøre/gå/krype. Det skal ikke være nødvendig å presse seg inn der man holder på å rydde. Som oftest er det andre veier og kjøre for å komme til samme plass, det er sjelden det går fortere for dere å kjøre der vi holder på når vi må flytte snøen før at dere skal kunne kjøre videre. Vi sitter høyt oppe og ser godt, men vi ser ikke alt. Vi er akkurat som dere, vi har ikke øyne i nakken. I verste fall så ender det opp med at noen eller noe blir påkjørt, og mot en så stor maskin er det som oftest ikke maskinen som blir ødelagt.