God Jul til alle våre lesere og annonsører

2019 er på hell, og noe vi det siste vi skal gjøre er å feire jul med slekt og venner, før romjulscupen i Ishavshallen skal være behjelpelig med å trimme bort litt av julens inntak.

Kakemenn i steiking

For de som ikke har fått benyttet stemmeretten sin, så er det enda mulig å stemme på vår kandidat til Årets Ildsjel, under Idrettsgallaen 2020, nemlig Vivian Nilsen. Avstemningen her foregår helt til 31.desember. Klikk her for å komme til kandidaten.

I tillegg har iFinnmark den årlige avstemmingen for «Årets Finnmarking», der en av våre glimrende kommuneleger, Hanne Edøy Heszlein-Lossius, har gjort seg virkelig bemerket i media. Ikke er hun finnmarking en gang, men har kjempet finnmarkingenes sak som kommunelege i Berlevåg. Gjentatte ganger det siste året har hun fått nasjonal oppmerksomhet når hun har rettet søkelyset mot utfordringene hun opplever som lege i nord: Da et samlet presse-Norge skrev med store bokstaver om Børge Ousland og Mike Horns ekspedisjon, krevde hun at journalistene så mot beredskapskrisen i Finnmark – og nådde frem. Klikk her for å stemme på Hanne som «Årets Finnmarking». Her er det mulig å stemme frem til utgangen av 2. juledag.

2019 har vært året da Berlevaagnytt dro i gang et prøveprosjekt med streaming fra kommunestyremøtene. Dette er noe vi har jobbet med å få på plass i Berlevåg over mange år, men har alltid hatt lyst til å ha med politikerne på dette.
I forbindelse med årets spennende valg, hoppet vi i det, og har levert et… høyst varierende resultat, med dårlig lyd og 1 kamera på wifinettet til kommunen.. Joda, tilbudet er der.. når vi har anledning, men her håper vi at Berlevåg kommune kommer på banen med «kommune-tv» slik stadig flere kommuner får på plass.

Blir 2020 året da ordfører Rolf Laupstad kan trykke på knappen som setter igang kommune-tv?

I 2020 har vi igjen basseng på plass i Berlevåg. Et etterlengtet tilbud, etter at vi ble uten når gamleskolen ble revet.

En av de første «spadetakene» var her blitt tatt

Mye annet spennende skjer også i Berlevåg, og vi skal prøve å få med oss det meste, enten gjennom egne artikler, bilder eller lenker til andre medier som skriver om Berlevåg. Berlevaagnytt er fortsatt litt sørgelig lite bemannet på skribentfronten, så tilbudet står enda til de med litt lyst å til å lage noe fra Berlevåg på trykk. Ta kontakt, send mail eller legg et tips igjen på et ark i postkassa mi. Ungdommen oppfordres spesielt til å benytte tilbudet, enten gjennom skoleprosjekt eller mediegruppe (eller lignende). Vi vil gjerne ha på trykk hva som rører seg blant ungdommen i Berlevåg.

Takk til alle våre annonsører som er med på å støtte Berlevaagnytt. Disse gjør oss i stand til å ha 2 lokale media på plassen. Berlevågingen og Berlevaagnytt. Vi skal være her flere år fremover 👍

Da avslutter jeg lillejulaften med å ønske alle sammen en riktig god jul, ei rolig mett romjul og de beste ønsker om et godt nytt år som vi straks skal inn i 🎄