Ingen kule hjem til Berlevåg

Det ble ingen Ildsjelpris med hjem i bagasjen for Vivian Nilsen, som var en av 5 nominerte i kategorien Årets Ildsjel, under Idrettsgallaen 2020 som ble arrangert på Hamar lørdag kveld

Nå er det uansett en stor seier bare det å bli nominert til en slik pris blant alle de som gjør frivillig arbeid rundt om i det ganske land, så Vivian er i aller høyeste grad en vinner i alle idrettsbarn, ungdom og voksnes øyne i Berlevåg som har hatt noe med denne fantastiske kvinnen å gjøre opp gjennom tiden.

Berlevåg turn og Idrettsforening har hatt en solid leder gjennom mange år nå, som står på for folkehelsen i Berlevåg, og vi har vel mange vært på et eller flere arrangement som Vivian har hatt en finger med i spillet for å få arrangert.

Vi gratulerer 💐

Og vinneren ble: (tekst: NRK Sport)
«Brit Eirin Tungeland fra Os Turnforening er Årets ildsjel. Hun får prisen for å få barn og psykisk utviklingshemmede inkludert i idrettsmiljøet.

– Dette er helt uvirkelig, sa Tungeland da hun mottok prisen.

Prisen ble delt ut av Kjetil André Aamodt og Marit Bjørgen.

Dette var de nominerte til prisen:

  • Vivian Nilsen (Berlevåg Turn Idrettsforening)
  • Brit Eirin Tungeland (Os Turnforening)
  • Sverre Inge Lystrup Ness (Hommelvik Guts)
  • Rolf Hansen (Galterud IF)
  • Karin og Kåre Ivar Melsæther (Bærums Verk Hauger IF)

For kategorien Årets Ildsjel blir det oppnevnt en egen jury, som innstiller de fem finalistene, og stemmer på sin favoritt blant disse. Folkeavstemningen var fra 14. desember og frem til tirsdag 31. desember. Juryens stemmer teller 50 prosent, og folkeavstemningen teller 50 prosent.»