Oppdatert kulturkalender

Berlevaagnytt har i den siste uken oppdatert modulen som kjører kalendere vår på, så denne nå blant annet skal være mobilvennlig.

Litt engelsk innblanding i menyer sliter vi enda med, men håper det går greit for de fleste

Innlegg til kulturkalender på Berlevaagnytt må enn så lenge oppdateres av en av de med moderatorrettigheter på Berlevaagnytt, så har du et kommende arrangement du savner i kalendere, nøl ikke med å gi beskjed.

Vi forsøker så langt vi greier å snappe opp plakater som er hengt opp, men av og til vil nok noe gå oss hus forbi. Enkelte ting er også i planlegging litt frem i tid, men kulturkalenderen på Berlevaagnytt er en ypperlig plass å legge ut alle kommende arrangementer frem i tid, slik at man i størst mulig grad unngår kollisjoner av arrangement.

Tips oss: arnt_e_hansen@yahoo.com