Berlevåg Flyekspedisjon AS takker for seg.

Berlevåg Flyekspedisjon AS har siden 01. mai 2013 hatt kontrakt med Widerøe Groundhandling AS om ekspedering av Widerøe Flyveselskaps fly i Berlevåg. Dette skjedde etter at den tidligere agenten avsluttet ved pensjonsalder og de 4 ansatte stiftet eget firma for å fortsette selv.

I 2013 overtok de 4 ansatte i Norlines, Edv. Fjærtoft Reisebyrå som Harald Richardsen drev, agentrollen med Widerøe, og stiftet Berlevåg Flyekspedisjon AS

Vidar, Helene, Tine Sofie og Arnt Eirik hadde da vært ansatt siden hhv 1982, 2008, 2007 og 2007 i reisebyrået som Harald da drev og var agent for Widerøe og driften av dampskipskaia.

1 mars 2020 er det Widerøe Ground Handling (WGH) som tar over driften av alle stasjonene på nettet, og Berlevåg er den siste av de 15 agentstasjonene Widerøe har hatt, som går over til WGH etter endringen.

Berlevåg Lufthavn, en av mange flotte dager på jobb.

Noen store forskjeller vil folk flest ikke merke ved Widerøe Berlevåg, men her er hovedpunktene man nå må forholde seg til, forteller de:

  • Salg på til fakturakunder opphører. Dette tilbys ikke pr nå i Widerøe
  • Tidligere fakturakunder må derfor ordne egne kreditt/debetkort eller kontant betaling.
  • Det blir nytt telefonnummer vi er å treffe på. Det nye er 417 06 940 (fra 1.mars)

Dette betyr at kontakten med de 4 kjente fjesene på kontoret blir som før. De selger billetter, sjekker inn, laster bagasje, de-icer fly og alt annet som inngår i en turn-around. Så for de som liker å ha en salgs og servicemedarbeider lokalt på plassen, er det bare å fortsatt ta kontakt med de lokale, ved neste billettbestilling 👍

Berlevåg Flyekspedisjon AS vil til slutt takke sine kunder for det samarbeidet, kontakten og de oppdrag kundene har gitt de siden 2013.

1 comment for “Berlevåg Flyekspedisjon AS takker for seg.

  1. Dieter Salathe
    28. februar 2020 at 08:31

    Vi vil takke gjengen som var så sporty å starte eget firma for 7 år siden for alltid hjelpsom og hyggelig service. Vi håper at dere for lov til å fortsette med nettopp dette også under de nye sjefene. Lykke til ‘widerøe’! Vi ses snart. Dieter & Daniela

Comments are closed.