Kinoliste for mars måned

Litt på etterskudd men her er den nå. Vi fortsetter måneden med 2 filmer, 1 barnefilm som heter Fremad, en Pixar film om 2 tenåringsbrødre som bor i en forstad til en fantasiverden bebodd av alver og andre eventyrlige skapninger som alle med tiden har glemt sine magiske evner. En hjertevarm, rørende og morsom orginalhistorie fra teamet bak Monsteruniversitetet.

Videre kommer filmen The Invisible man, en horror/thriller om en kvinne som endelig har lyktes med å komme bort fra sin voldelige og manipulerende samboer, i sitt nye liv og nye omgivelser får hun beskjed om at ekskjæresten har tatt livet sitt, og testamentert formuen til henne. Hun begynner snart å føle seg iakttatt og en rekke skremmende hendelser holder på å drive henne til vanvidd.

I bloodshot spiller Vin Diesel en soldat som har blitt drept i en aksjon og gjenopplivet som superhelten Bloodshot av selskapet RST. Han er en ustoppelig superhelt full av nanoteknologi men han vet ikke hva som er ekte selv om han er på tur til å finne ut av det.

Filmen Parasitt er en sør-koreansk film som vant Oscar for Beste film, Beste regi, Manus og internasjonale film.
I filmen møter vi en familie på fire som bor i en nedslitt kjellerleilighet i byen, utsikten og livet er svært vanskelig og når sjansen byr en vei ut griper de den med begge hender.

Til slutt får vi filmen Mulan, dette er Disney’s live-action film av den kinesiske historien om en fryktløs ung kvinne som ut av kjærlighet til sin familie og sitt land drar ut og risikerer alt for å bli en av de største krigerne i Kina noensinne.

Vi håper dette vil falle i smak, vi føler at vi har fått plukket blant toppfilmene denne måneden, vi har også klart å få inn noen ønsker også føler vi.

Velkommen til en fin kinomåned her ved Berlevåg kino.

 

Søndag 8 mars kl. 18.00
Fremad
Eventyr/Animasjon/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 42 min.
Søndag 8 mars kl. 20.00
The Invisible Man
Horror/Thriller
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 4 min.
Søndag 15 mars kl. 20.00
Bloodshot
Action/Sci-fi/Fantasy
Aldersgrense: 12 år (9 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 49 min.
Søndag 22 mars kl. 20.00
Parasitt
Drama/Thriller
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 12 min.
Søndag 29 mars kl. 19.00
Mulan
Eventyr/Familiefilm
Aldersgrense: Ikke oppgitt ennå.
Spilletid: 1t. 55 min.