Havblikk kafé & pub straks klar

Helt siden overtagelsen av fiskarkvinnelagets bygg, tidligere Fiskernes Velferd, i februar har søstrene Hojem stått på tidlig og seint for å få kafétilbudet klart så fort som mulig.

Logoen kom på plass for bare par dager siden

Og med god hjelp fra venner og kjente, er Sigrid og Anfrid Hojem nå der at Havblikk Kafé & Pub er klar til oppstart den 24.juni, etter en oppussing innvendig, der det har blitt tatt tak i alt fra kjeller til loft.

Litt av dekorasjonen i lokalet viser Berlevågs fiskarkvinner i havna

Anfrid startet i det små etter overtagelsen, og i begynnelsen av mai flyttet Sigrid opp til Berlevåg og har siden den tid mere eller mindre vært i oppussingsmodus siden da.

Konsertkroken

På Facebook har de som har det da, fått følge med på smådrypp av hva som har skjedd underveis, med bildeoppdateringer fra hvordan det etterhvert skulle bli seende ut innvendig igjen. Nye farger, nytt møblement og scene til arrangment som også blir å fungere som en liten krok til barn er kommet på plass.

Sigrid venter sine 13 gjester i kveld

For de urbane tilreisende, eller Berlevåginger som har vært på bybesøk og fått smaken på «fin-kaffe» har de også fått på plass en kaffemaskin og kaffen er fra Jørgensens kaffebrenneri i Alta, så her snakker vi Norges nordligste kaffe som tilbys i Berlevåg.

Nykvernet kaffe fra Norges nordligste kaffebrenneri.. Det må jo smakes på

Med alle rettigheter blir det også mulig å få en smak av hva som tilbys fra mikrobryggeriene i nabokommunene, og både Behind Bars og Qvænbrygg er representert i utvalget på Havblikk Kafé & Pub.

På yttersiden er det pyntet opp med benker i freshe farger og sommerblomstene er kommet på plass. (Foto: Sigrid Hojem)

Navnet Havblikk kom som et resultat av søstrene syntes at de tidligere eierne av bygget, Fiskarkvinnelaget Havblikk hadde slikt et fint navn at de adopterte det til nye tilbudet. I den forbindelse har de tidligere eierne blitt invitert til 3 retters festmiddag for å markere overdragelsen litt, og støtte opp om tilbudet. Generalprøve 11 dager før offisielle åpningen med hele fiskarkvinnelaget legger jo lista høyt fra første dag 🙂

Sigrid og Anfrid ønsker hjertelig velkommen både til kveldens gjester og Berlevågs befolkning den 24.juni

1 comment for “Havblikk kafé & pub straks klar

Comments are closed.