Berlevåg Hagelag er nå ferdig med årets dugnad.

Våre voksne damer har i år også stått på for å forskjønne stedt. Som dere sikkert har fått med dere, så er det kommet nye benker og bord samt planter nedafor veiviseren på torget. Dette er en oppfølging av damene i hagelaget på tidligere prosjekt (Gapahuken). Begge disse prosjektene har kostet hagelaget alene ca 50 000,-, pluss en god del sponsing fra næringslivet på prosjektet «GAPAHUKEN».

Men damene er klare for nye prosjekter, prosjekter som både du og vi kan få glede av. Med oss, som med de fleste, så er det dette med økonomien. Hagelaget har begrensete inntektsmuligheter, vi har medlemmskontigenten, videre får vi litt for jobben for plantingen , det er det hele.

Men en ting er sikkert, det trenger ikke være slik at det bare er disse voksne damene som skal bidra for et finere og penere Berlevåg. Så dersom du vil bidra, så vil en støtte fra deg komme godt med, vi har et kontonummer som trenger litt påfyll for godt formål. kontonr: 4950 20 00542

Håper dere vil dele dette innlegget med deres venner

Takk (klippet fra Helge Salmela sin konto og delt på oppfordring)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.