Kristiansen & Bendiksen AS startet opp

Marius Kristiansen og Bård-Anders Bendiksen tok springfart å dro like godt i gang en egen bedrift, når de så at behovet for snekkertjenester var tilstede i Berlevåg og de selv gikk permittert der de jobbet.

Bård-Anders, Marius og Simen på deres så langt største jobb
Her er bildene tatt fra vår største og mest omfattende jobb hittil.
Kunden ønsket her en total renovering av husets fasader. Samt energieffektivisering av boligen.

Her startet vi med å rive eksisterende kledning før vi etterisolerte med 10 cm glava.
Etterisoleringen ble gjort i to omganger, og krysset. Dette for å  gi en mer effektiv isolering av boligen. Deretter monterte vi asfalt vindtett og isola vindsperre, før ny og frisk kledning ble montert og malt Her ønsket kunden også utskifting av vinduer, ytterdør og balkong.
Som kronen på verket bygger vi ny og forstørret balkong med nytt og topp moderne rekkverk.

Firmaet ble etablert i starten av juni, og offisielt var de i gang 6.juni og har ordrebøkene godt fylt opp fremover. -Så her er det bare å belage seg på en god del ekstraarbeid i tiden fremover, sier Marius.

Her ønsket kunden en ny, større og mer brukervennlig balkong. Vi rev den gamle balkongen og erstattet den med en større, og mer solid balkong. Vi støpte stolpefundamenter i betong og satt opp plassproduserte søyler og drager til bæring av balkongen.

Fra 1. August får de også med seg Simen Kristiansen(Marius´s bror) med på laget. Alle skal snekre og det er Marius som fungerer som daglig leder i firmaet.

Firmaet tar på seg oppdrag fra mur til loft, og ser for seg at bred kompetanse er viktig på en ståplass, og kunne tilby kundene alt som måtte være ønsket. Det er i all hovedsak tømreroppdrag det skal gå i, men det kan også tilbys en totalpakke der alt inkluderes.

Her fra en artig og spennende jobb på en hytte i kongsfjord dalen, hvor vi blant annet skiftet ut terrassebordene på hele terrassen. Her endret vi litt på mønsteret på terrassebordene for å gi kunden et særpreg. Her fikk vi kunstnerisk frihet og kunden ble storfornøyd.

Kontorlokaler leier de på dampskipsterminalen, der de har fasiliteter med lagerplass, kontor mm.

For å kontakte guttene for anbudsregning er de allerede etablert med egen Facebook-side hvor informasjon vil være fra prosjekter med kontaktinformasjon etc.

Og for de uten Facebook, er det bare å ringe 95361222 for en prat med Marius 👍🏻