Takk for i år

Takk for i år 😊 Det har vært en trivelig uke i Berlevåg og SiB-komitéen vil gjerne takke alle de som bidratt til å avvikle arrangement. Vi retter også en stor takk til publikum som stiller sporty opp på det meste 👍 Vi ønsker alle en fortsatt god sommer, velkommen til SiB i uke 29, 2021 😊

Det har vært en spesiell situasjon i år og følgende sponsorer har gjort det mulig å gjennomføre festivalen: Berlevåg kommune, Troms og Finnmark fylkeskommune, Sparebanken Nord-Norge, Norsk Kulturråd, Gjensidigestiftelsen, Statens kunstfond og Varanger Kraft Vind.

1 comment for “Takk for i år

  1. Daniela Salathe
    20. juli 2020 at 15:19

    Tusen takk til komiteen og alle frivillige for en flott festival!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.