Ungdommens sommertrim over

Siste dag for registrering var lørdag 18.juli, og søndag var det premieutdeling i teltet på torget, hvor idrettslaget spanderte mat fra Lars til alle deltagerne, før premiene skulle deles ut.

Ungdommens sommertrim er en aktivitet som er lik BT & IFs kjente Trimpoeng, for de som kjenner til dette. Målgruppen er barn og unge, som kan laste ned Trimpoeng-appen, og melde seg på konkurransen. Det var gratis å delta.

Mirjam fortalte litt om konkurransen og hvor mange som hadde deltatt. En hadde til og med gjort unna alle turmålene på én dag

I appen var det lagt opp 11 turmål i og rundt Berlevåg, som man kan gå og/eller sykle til.

…og her trekkes, 500,- til…

Søndag 19.juli kl 19 ble altså det markert at konkurransen var over, og hvor vi samler alle deltakerne som har gått og logget seg inn på minimum 8 av de 11 turmålene. De som har gått 8 turmål fikk være med på avslutningen, som skjedde i teltet på torget. Alle som har sjekket inn på 8 turmål får deltakerpremie, i tillegg til 6 premier á 500,- og en hovedpremie på 1000,- som alle ble trukket ut.

Alle vinnerne samlet. Bak fra v: Michelle, Hallbjørg, Gard Olav og Sandra
forran fra v: Johan (1000,-), Lillian og Berit