Turgåere – registrer dere!

Turgåere – registrer dere!

Heisann!
Vi vet at veldig mange i Berlevåg og Kongsfjord er kjempeflinke å gå tur og mange går allerede Trimpoeng-turene, men likevel er det svært få som har registrert seg på Perletur, selv om det er flere av de samme turmålene.
Kan ikke dere registrere dere på www.perletur.no også? Vær så snill
🙏Det er gratis å delta! Og man kan/bør registrere familiemedlemmer også så hele familien kan gå på tur.

Kommuner som Båtsfjord, Vardø og Gamvik har flere registrerte brukere enn Berlevåg😲, men vi er jo myyyyyye sprekere enn dem😉 ikke sant? ..det bare vises ikke …på nett.

Perleturene arrangeres over hele fylket i samarbeid med Finnmark Friluftsråd, jeg og mine medhjelpere skilter, merker og legger ut koder så godt vi kan, og prøver å tilrettelegge for et aktivt friluftsliv i Berlevåg. Det er aktiviteten som er viktigst, og vi har både korte og lange turer langs fjæra og opp på fjellet, noe for enhver håper jeg.
I tillegg til å gå turer her i Berlevåg kommune kan man gå Perletur i resten av deltakerkommunene i Finnmark også helt gratis, og det er en flott måte å gjøre seg kjent i fylket på. Brosjyren over alle perleturmålene i Øst-Finnmark skal være kommet i posten til alle husstander, men dersom du ikke har fått, eller ønsker flere til feriegjester så har vi på rådhuset, bare kom å hent. Brosjyren finnes også på nettsiden til Perletur, der er også brosjyren for Vest-Finnmark og indre strøk om man heller vil legge turen den veien.

Hva kan vi så lokke med? Jo, bedre helse, flotte inntrykk, samtaleemner, frisk farge i kinnene, et par myggstikk og kanskje et lite gnagsår hvis du er heldig, belønningen er det du selv som står for, men innimellom kan det hende det trekkes en liten gevinst til en tilfeldig valgt deltaker.

PERLETUR KAN REGISTRERES FREM TIL 31.OKTOBER, SÅ DET ER ENDA GOD TID TIL Å GÅ ALLE VÅRE 23 (24) TURMÅL.

Mer info om samarbeidet til Finnmark Friluftsråd:
Første helga i advent begynner JuleSPREK 2020, en mørketidsaktivitet i nærmiljøet der nesten alle turene er nærmere bebyggelsen, denne foregår til ca. midten av januar. Dersom det blir god oppslutning på årets turer kan det også bli VinterPerle i perioden februar – april/mai.
Vi får nødvendige skilt og informasjonsmateriell fra dem og de arrangerer Friluftsskole hvert år, for å nevne noe.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt, jeg treffes på telefon, messenger, e-post, Facebook og kontoret på rådhuset dersom jeg ikke er ute på oppdrag i terrenget.
Sjekk Facebooksiden «Perletur Berlevåg» for detaljert kontaktinfo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.