Årets ungdomscamp

I aldeles strålende vær arrangerte BJFF ungdomscamp for 17 unge deltakere fra fjern og nær. De fleste deltakerne var fra nærområdet, men flere hadde også funnet veien fra både Troms og Finland.

Primus motor for arrangementet var Geir Kristiansen og hadde med seg Hans Mathias Andersen som leirkommandant. Instruktørene Kjell Hansen, Jan Bertheussen, Morten Hansen, Sigve Frantzen, Regine Frantzen i tillegg til flere som var innom i perioder, veiledet de unge deltakerne i laksefiske og generelt uteliv.

Noen av deltakerne var nybegynnere mens andre mer drevne og alle fikk prøve lykken i gode kulper i elva. Stemningen var god med unison enighet om at det ble en fin camp med fine opplevelser og ny lærdom.

Flere av deltakerne hadde både napp og fikk kjøre på laks, men laksen ville ikke være med på land.