Neeesten i mål

Arbeidet som startet for noen uker siden nærmer seg fullendt. Det har kommet masse hyggelige tilbakemeldinger, og utgaver av gamle «Berlevågingen» meg i hende, og nå ser det ut som at det kun er 2 utgaver som er i manko.

Tidlig mandag morgen: en korrigering og påminnelse om at jeg tidligere er tilbudt det manglende nummer kom jaggu, I tillegg til en forklaring rundt nummerrotet rundt #19 som nå ser ut til å være avklart også 🥳

En stor takk til alle bidragsytere som har avsett tidligere utgaver, og små tilbakeblikk fra 1992 og frem til i dag vil etterhvert dukke opp på Berlevaagnytt.

Pr.nu ser det ut som at det er #19 og #67 som sitter lengst inne å få tak i, så om NOEN kan bidra, hadde jeg satt umåtelig stor pris på det ❤️
Korrigering: Det gikk nøyaktig 17 minutter så fikk jeg tilbud om #67 fra en snill sambygding 🙂

I samme slenge fikk jeg jo tak på en hel del utgaver av kalendern som Havnemuseum gir ut, og der er jeg kun 1 utgave i manko, nemlig 2018. Så om noen sitter på denne og ikke vil savne den, tar jeg gjerne i mot denne også 🙂
Korrigering 2: 11 minutt etter denne ble postet, fikk jeg melding fra en annen snill sambygding som kunne tilby meg 2018 utgaven :-), så da har jeg komplett rekke av Berlevågkalendere.

Med stor takk
Arnt Eirik Hansen
Berlevågnytt