«Jensens lekehus» offisielt åpnet

Mandag 24.august var det snorklipping og offisiell åpning av lekehuset donert av SINO Nordic til Berlevåg Barnehage, og tilstede var hele barnehagen (selvsagt!), representanter fra SINO Nordic forening, oppvekstsjef og lokal presse

Barnehagestyrer Elin Mathisen og hennes snorklippere, Bjørun Jensen, Svein Harald Robertsen og David Mirko Jenis
Oppvekstsjef Ulf Alexandersen åpnet med å nevne at Bjørun Jensen bla. var hans barmehagetante, før han takket for bidraget som har blitt gitt til kommunen

Svein Harald kunne fortelle at hytta som ble gitt ble kjøpt inn i 2018 og var planlagt brukt som te-stue, men etter at disse planene ikke ble realisert, fant de et annet nyttig formål med hytten.

Snoren klippes og Jensens lekehus er offisielt gitt og åpnet

Det er teknisk etat i Berlevåg kommune som har satt opp bygget, og barna har selv fått velge farger, som forøvrig er knall rosa innvendig og gul utpå.

Jensens lekehus. Navnet relateres til 2x Jensen. Bjørun Jensen, aktiv i SINO Nordic og barnehageansatt store deler av sitt yrkesaktive liv og Knut Erik som er med i styret i foreninga, Berlevågvenn og mannen bak ikke ukjente Heftig og Begeistret, og som fyller 80 år i oktober i år.