Celebert besøk på Havblikk

Torsdag 3. september og lørdag 5. september vil bandet «To Moon og onkel Bjørn» spille på Havblikk scene! Her får du sjansen til å både se og høre den faste saksofonisten til Åge Aleksandersen på nært hold

Rutinert trio: Gutta i «To Moon og Onkel Bjørn» har mange år bak seg som musikere. De består av (fra venstre): Bjørn Røstad, Vebjørn Moen og Jonas Moen.

Bandet består av Vebjørn Moen og sønnen hans Jonas, i tillegg til nevnte saksofonist Bjørn Røstad. De har lang fartstid på veien som musikere fra store til små scener; fra Kirkenes, Vinstra og Kvål til Royal Albert Hall. Denne gangen kjører de 200 mil for å spille i Berlevåg, og de gleder seg stort.

For å beskrive nærmere de tre i «To Moon og onkel Bjørn» så kan vi starte med Vebjørn Moen som i flere tiår har utøvd musikk på plater og ulike scener sammen med kjente musikere. Et bredt repertoar som spenner fra danseband (Jan Borseths) til soul/blues og hardrock. For de som fikk med seg koronainnsamlingen på nettet tidligere i vår, så kunne de høre han blant annet fremføre Tom Waits på norsk. Sønnen han Jonas Moen er en lidenskapelig gitarist og har vært med på flere internasjonale utgivelser, og kommer fra den mer hardtslående musikkstilen.

Tredjemann i bandet Bjørn Røstad er en av Norges mest kjente og kjære saksofonister. Han har gjennom hele karrieren til Åge Aleksandersen vært fast medlem i Sambandet. For de som fortsatt er usikker på hva det betyr, er det bare å nevne monsterhiten «Lys og varme». Trekløveret er kjent for å lage god stemning og vil krydre kveldene med de beste låtene fra de siste 30 år, med andre ord flere sjangre som passer de fleste. På repertoarlista finner du låter med blant annet Dance with a Stranger, Åge Aleksandersen, Bryan Adams Pink Floyd, Gary Moore, Hellbillies, Tom Jones, Tom Waits (på norsk) med mer.

Med tanke på koronasituasjonen er det begrenset med billetter som kan selges og det er ikke forhåndssalg av disse, så her er det lurt å være tidlig ute.