Tilbakeblikk på helgen

Denne helgen var Berlevåg velsignet med flott vær, fotball, kulturminneløype, innvielse av gapahuken og ikke minst.. oversvømt av måse. .. MASSE måse. 4 av disse slo seg til og med ned på krykkjeetablissementet.

Ut på tur i Berlevåg

Årets trimpoengsesong er snart slutt, men allerede har Wenche Guttorm satt ny standard og noe å sikte mot. Trimpoeng og Perletur er virkelig noe som benyttes i Berlevåg, og friluftslivet blomstrer. I år har også flere større strandryddinger blitt avholdt forskjellige plasser.

Søndagen var av den innholdsrike varianten og startet kl. 12 med vandring langs kulturminneløypen med Dieter Salathe som guide. 14 hadde møtt opp for å følge med på runden.

Klar for start av kulturminneløypen

kl. 15 var det avspark på Berlevåg «nye» stadion, som har fått nytt kunstgress siden sist det ble sparket ball her, og i dag var det Sandnes IL som var motstandere. 0-2 tidlig satte en liten demper på stemningen, men en voldsom snuoperasjon ble gjort, og kampen endte 3-2 til hjemmelaget.

Humøret øker proporsjonalt med antall mål som renner inn

Kl. 17 var det offisiell innvielse av gapahuken på lagmansnesset, som er blitt satt opp nede i bergan, nå populært kalt «Straumsnesplassen».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.