Kinoliste for november måned

Jepp vi er tilbake igjen 🙂 sånn noenlunde iallefall og vi håper det forblir med det, vi har hatt 1 film denne måneden allerede med filmen Børning 3 som har vært godt besøkt. I forbindelse med at vi har fått startet opp igjen vil vi ved hver forestilling legge ut en bunke med kinoplakater som vi har liggende på kinoen, og de som kommer på kino er hjertelig velkommen til å ta med seg hjem om de finner en filmplakat de liker.
Vi fortsetter måneden med en barnefilm som heter Jul på kutoppen som er en norskprodusert julefilm og bykalven Klara skal feire jul for første gang. Filmen har norske stemmer og passer til alle aldre, en kjempefin før-jul’s film mens vi venter på snøen og adventstiden.

Videre får vi en skrekk/komedie som passer for ungdommen og de ellers ungdommelige voksne, filmen Freaky handler om en tenåringsjente som har 24 timer på seg å få tilbake kroppen sin som på et vis har blitt byttet med en voksen seriemorder.
Vince Vaughn blant annet i rollene, mens Christopher Landon står for regien, han har tidligere laget filmer som Paranormal Activity og Scouts guide to zombie apocalypse blant annet. Filmen har fått 15 års aldersgrense.

Til slutt for måneden får vi 2 filmer og starter med filmen Dragevokterens jul som er enda en animert film laget i Norge, dette er en hjertevarm film om det å tørre å bli sett for den man er, om vennskap, offervilje og troen på det utrulige.
Filmen er tillatt for alle.
Vi avslutter måneden med filmen The Eight Hundred som er en kinesiskprodusert krigsfilm med handlingen satt til den japansk-kinesiske krigen hvor japan har mer eller mindre beseiret og okkupert byen Shanghai, basert på en sann historie om kompani 88 en gruppe på 800 kinesiske soldater som midt i den japanske okkupasjonen holder varehuset i 4 dager og 4 netter igjennom angrep etter angrep fra den japanske hæren. Dette ser ut til å være en godt laget krigsfilm og filmen har fått 15 års aldersgrense.

Vi håper denne novembermenyen faller i smak, vi gjør oppmerksom på at koronatiltakene fremdeles er gjeldene og det kan også tenkes at filmer blir flyttet på men vi håper i det lengste at de ikke blir det.

Vi på kinoen ønsker alle en riktig god kino-november og håper å se dere på kinoen.

 

Søndag 8 november kl. 17.00
Jul på kutoppen
Animert/barnefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle
Spilletid: 1t. 8 min.
Søndag 15 november kl. 20.00
Freaky
Skrekk/Komedie
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 1t. 41 min.
Søndag 22 november kl. 17.00
Dragevokterens jul
Familiefilm
Aldersgrense: 6 år (tillatt for alle med foresatte)
Spilletid: 1t. 22 min.
Flyttet til desember av byråene.
The Eight Hundred
Krigsfilm/Action
Aldersgrense: 15 år (12 år med foresatte)
Spilletid: 2t. 28 min